F4U-4B Corsair wtf ?!?!?!?!
Postat 31 October 2006 - 04:55 PM
Salut, ieri am inceput asamblarea primului meu kit de avion . E vorba despre kitul 062 de la Italieri la 1/72.
acum ca am lipit si aripile mi-a sarit in ochi ceva : COADA !!!
Eu nu ma prea pricep la avioane ,dar avea cumva acest model coada asezata mai pe dreapta ????????
Pun si o poza (scuzati dezordinea de pe birou )
acum ca am lipit si aripile mi-a sarit in ochi ceva : COADA !!!
Eu nu ma prea pricep la avioane ,dar avea cumva acest model coada asezata mai pe dreapta ????????
Pun si o poza (scuzati dezordinea de pe birou )
Postat 06 November 2006 - 08:56 PM
Mmmmm,,Corsair My favorite!
A iesit frumos.Felicitari!
O sugestie daca imi permiti...Varfurile palelor trebuiau vopste in galben.Conul eliciei trebuia si el vopsit intr-o culoare care de obicei corespundea inmatricularii specifice portavionului de pe care era avionul.
A iesit frumos.Felicitari!
O sugestie daca imi permiti...Varfurile palelor trebuiau vopste in galben.Conul eliciei trebuia si el vopsit intr-o culoare care de obicei corespundea inmatricularii specifice portavionului de pe care era avionul.
Postat 07 November 2006 - 01:13 PM
Citeaza
In prospect zice ceva de decaluri pr palele elicei , dar nimic de con
Daca de con nu zice nimic special inseamna ca, asa cum a precizat si Cartula, e vopsit in culoarea generala a avionului.
Postat 07 November 2006 - 01:19 PM
Z-mare, la Nov 7 2006, 02:13 PM, a spus:
Citeaza
In prospect zice ceva de decaluri pr palele elicei , dar nimic de con
Gresit, Z-Mare, sunt emblemele Hamilton Standard sunt pe fiecare pala...
Ca idee de principiu, niciodata nu o sa scrie pe o elice ce zici tu acolo
Postat 07 November 2006 - 09:21 PM
Pletila, dupa cum am zis, conul elicei era vopsit in culoarea de camuflaj, sau foarte rar lasat metalic. Ca existau exceptii, in care se personaliza cu o culoare anume, existau. Dar afirmatia cum ca "trebuia sa-l vopsesti in ..." este falsa. Nu a existat o asemenea regula in perioada in care a existat F4U