Buna dimineata,
Vin acum cu cel mai scump kit pe care l-am construit vreodata. Pe ebay e doar 150$ ð dar nu merita... Faptul ca este bmw si un kit foarte vechi nu justifica pretul pentru 70-80 piese cu foarte putine detalii. Eu am achizitionat kitul asta, la gramada cu multe altele incepute si neincepute, de un raposat midelist de bmw-uri.
Din cutia originala mi-au lipsit 3 piese: un far, volanul si un brat de suspensie de pe fata.
Blocul farului lipsea si le-am refacut pe ambele din muliput si apoi la strungul dremell.
Volanul a fost inlocuit de un volan de Mini Cooper iar bratele suspensiei le-am reconstruit din te miri ce bucatele din cutia de resturi.
Am zis ca nu merita pretul pentru ca trebuie sa muncesti mult sa-l asamblezi si la final nu s-a asezat perfect ca un kit Tamiya.
Avertizorul acustic e de la mine ðĪŠ
O zi minunata!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pagina 1 din 1
BMW 328 Heller 1/24
Postat 12 July 2020 - 12:51 AM
Longinus, la 10 July 2020 - 10:50 AM, a spus:
Bravo.Eu zic ca l-ai scos foarte bine.Imi place.
Totusi trebuie avut in vedere si varsta kitului si oricum, Heller nu este un producator de top.
Totusi trebuie avut in vedere si varsta kitului si oricum, Heller nu este un producator de top.
La varsta nu m-am gandit niciodata... eu iau totul ca si cum a iesit ieri din productie ðĨš
Z-mare, la 11 July 2020 - 11:26 AM, a spus:
Frumoasa macheta. Vad ca are destule detalii, le-ai mai screciuit tu?
M-am hotarat sa nu mai stric cu tot felul de idei care nu-mi ies. E din cutie, doar ce lipsea e creatie.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1