Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 06 June 2020 - 02:20 PM
Pagina 1 din 1
Intalnirea lunii iunie la Bistro HB
Postat 06 June 2020 - 02:19 PM
Salut prieteni, se apropie a trei-a sambata din luna, data la care ne-am obisnuit sa ne intalnim de ceva vreme. Cum restrictiile si regulile de tot felul s-au cam anulat, e bine sa ne mai vedem si noi, sa mai schimbam o idee la un pahar de vorba... Poate ne mai laudam cu ce-am mai construit, cumparat, etc...
Postat 12 June 2020 - 05:45 PM
LiviuM, la 06 June 2020 - 02:19 PM, a spus:
Salut prieteni, se apropie a trei-a sambata din luna, data la care ne-am obisnuit sa ne intalnim de ceva vreme. Cum restrictiile si regulile de tot felul s-au cam anulat, e bine sa ne mai vedem si noi, sa mai schimbam o idee la un pahar de vorba... Poate ne mai laudam cu ce-am mai construit, cumparat, etc...
Facem recensamantul: care cu vii , care cu...Doamne apara si pazeste!
Postat 15 June 2020 - 02:43 PM
Z-mare, la 13 June 2020 - 11:40 AM, a spus:
Cu mare placere, dar...sunt la 350 km distanta! Masina n-am...
Poate mai veniti voi pe la Alba, la expozitie, daca n-o da iar corona asta in noi! Ma refeream la virus, nu la bere!
Poate mai veniti voi pe la Alba, la expozitie, daca n-o da iar corona asta in noi! Ma refeream la virus, nu la bere!
Am zis ca poate sunteti prin Bucuresti... La anul la Alba sigur, daca n-or inventa astia alta vrajeala...
OK atunci ramane pt. data de 20.06.2020 la Bistro HB, str. Matasari nr.49 incepand cu 11.30...
Sa ne revedem cu bine!
- ← CONCURS IPMS Romania-AMA 2020 Alba Iulia
- Evenimente & expozitii
- Intalnirea lunii iulie la Bistro HB →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1