Bună seara!
Sunt nou în acest grup și începător în acest domeniu! Am o întrebare, vă rog: care este procesul prin care obțin un luciu foarte clar și realist pe o machetă auto? Care sunt pașii? Ce soluții folosesc? Eu am folosi lac acrilic lucios și mă așteptam să obțin acest luciu, dar m-am înșelat.
Pagina 1 din 1
Lăcuire și polish
Postat 07 June 2020 - 08:56 PM
salutare,
poti pune te rog o poza cu ce ai obtinut?
In principiu eu fac asa(plastic sau die-cast procedez la fel)
1. decapare daca vorbim de metal sau degreasre in baita de detergent de vase cateva zile
2. primer
3. vopsea in straturi subtiri ( minim 2) pana ce capta consistenta culoarea
4 lac in staruri mai consistente pana incepe sa luceasca dupa ce se usuca
5 smirgel de maxim 2000 su apa sapunata
6 polish.
7 ceara auto
La sfarsit ai sanse sa iasa bine sau sa trebuiasca sa decapezi si sa te reapuci.
O remarca : eu folosesc numai produse (vopsea si lac) pentru auto. In general direct din Spray (dupli-color garantez ca merge).
Daca vrei pentru aerograf, poti sa te duci catre podusele pe baza de apa, tot pentru auto.
poti pune te rog o poza cu ce ai obtinut?
In principiu eu fac asa(plastic sau die-cast procedez la fel)
1. decapare daca vorbim de metal sau degreasre in baita de detergent de vase cateva zile
2. primer
3. vopsea in straturi subtiri ( minim 2) pana ce capta consistenta culoarea
4 lac in staruri mai consistente pana incepe sa luceasca dupa ce se usuca
5 smirgel de maxim 2000 su apa sapunata
6 polish.
7 ceara auto
La sfarsit ai sanse sa iasa bine sau sa trebuiasca sa decapezi si sa te reapuci.
O remarca : eu folosesc numai produse (vopsea si lac) pentru auto. In general direct din Spray (dupli-color garantez ca merge).
Daca vrei pentru aerograf, poti sa te duci catre podusele pe baza de apa, tot pentru auto.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1