Mor ce frumoase scheme de vopsire au nemții...Dar dacă aș face tot ce-mi place, nu cred că-mi ajunge viața asta , la ritmul meu de melc obosit...
Antena de pe Schwartze 4 mă nedumerește total...3 fire ?? Ar fi OK , dar ai făcut o singură coborîre...Trebuiau două . Antena de pe mijloc (catarg-derivă) este un dipol simetric, coborîrea figurată corect de tine pe mijloc. Cealaltă (catarg-profundoare) este un tot un dipol simetric, care ar trebui sa aibă coborîrea chiar acolo , la catarg. Pe asta nu ai mai figurat-o. În poza pe care ai pus-o nu se văd bine antenele. Se văd bine izolatorii de la catarg si cei de la profundor, cît și izolatorul de intrare de deasupra crucii.
În fine , ți-au ieșit minunat, ca de obicei.
Cum Satan ai făcut petele alea sexy ? Atît liniile cît și petele sînt superbe , difuze , așa cum trebuie. Bănuiesc că-s free-hand, și nu-s decaluri. Cînd am comparat F-ul tău spaniard (7negru) cu al meu , m-am desumflat total. Al meu are niște pete , de zici că-s trase cu bidineaua...Ale tale , frumoase , difuze... Am și eu cam 6 G-uri de făcut, am să mai aștept cu ele, să uite lumea cum arată ale tale, altfel nu le mai postez aici , că mă fac dracului de rîs...
Sănatate maximă și spor !
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 22 July 2020 - 01:52 PM