Coltul cu 109F 1/72
Postat 26 October 2024 - 10:09 AM
Io tac și iau notițe...Am īn pregătire o serie īntreagă de 109, un F, 8 G-uri și un K.
Știți , cīte unul din fiecare ...Īncă nu știu dacă am kituri pentru toate !
Și īncă nu știu dacă am să īncerc "Misiune imposibilă" - să le fac pe toate odată , sau cătinel , moșește, pe rīnd...
Ideea este să mă hotărăsc la īnmatriculări !! Să văd ce decaluri am , ce poze reale găsesc , etc.
La timpul potrivit o să vă cer ajutorul...
Numai bine !
Și īncă nu știu dacă am să īncerc "Misiune imposibilă" - să le fac pe toate odată , sau cătinel , moșește, pe rīnd...
Ideea este să mă hotărăsc la īnmatriculări !! Să văd ce decaluri am , ce poze reale găsesc , etc.
Numai bine !
Postat 26 October 2024 - 07:20 PM
dflc03, on 25 October 2024 - 10:33 PM, said:
Multumesc pentru informatii. Pe mine chiar avionul lui Muller ma interesa. Acel 109F 4 nu stiu cat de tarziu e ca are locasurile rotilor rotunde. Imi place ca e controversat in reproducerile contemporane ale schemei de camuflaj care era oricum atipica. Pana la urma razboiul nu face intotdeauna casa buna cu standardizarea.
Sa vad daca gasesc doua chestii microscopice sa reproduc anomaliile alea la 1/72 (banuiesc ca si pe partea dreapta era tot o aerisire) ca nu vreau sa stric un capotaj fix de 109G 2 pentru a-l altoi pe fuselaj de 109F 4.
Sa vad daca gasesc doua chestii microscopice sa reproduc anomaliile alea la 1/72 (banuiesc ca si pe partea dreapta era tot o aerisire) ca nu vreau sa stric un capotaj fix de 109G 2 pentru a-l altoi pe fuselaj de 109F 4.
Nu sunt identice (cam mici), dar la orice cabina Erla de la Rob Taurus, exista un set de 3 prize mici (care erau la baza parbrizului)- poate te ajuta alea...
Postat 26 October 2024 - 07:27 PM
dakian67, on 26 October 2024 - 10:09 AM, said:
Io tac și iau notițe...Am īn pregătire o serie īntreagă de 109, un F, 8 G-uri și un K.
Numai bine !
Numai bine !
te astept la cotitura :))
Postat 26 October 2024 - 09:36 PM
1-0-9, on 26 October 2024 - 07:20 PM, said:
Nu sunt identice (cam mici), dar la orice cabina Erla de la Rob Taurus, exista un set de 3 prize mici (care erau la baza parbrizului)- poate te ajuta alea...
rob.JPG
rob.JPG
Pentru mine arata excelent, multumesc. Nu am asa ceva dar e bine de stiut. Mai excavez prin "cutia cu maimute" poate gasesc niste resturi. Pentru excrescentele alea de pe intradosul aripii unde vine camera de luat vederi deocamdata ma gandesc sa folosesc ceva "galme" de extrados de G6, ajustate un pic. De alea sigur gasesc la cutiuta.
"Obiectivul" va fi doar desenat pe bordul de atac.
Postat 27 October 2024 - 05:49 PM
Poate o tevusca tăiată oblic?din bețigașe pt urechi (alea din plastic) īncălzite cu o bricheta poți trage aproape orice diametru vrei.apoi le tai la dimensiunile dorite
Poate o tevusca tăiată oblic?din bețigașe pt urechi (alea din plastic) īncălzite cu o bricheta poți trage aproape orice diametru vrei.apoi le tai la dimensiunile dorite