Pagina 1 din 1
Diorama 8.8cm PANZERSCHRECK INFANTERIEKARREN
Postat 26 October 2006 - 07:43 PM
Diorama are ca actiune exact ceea ce vrea sa zica numele Caraus de AG-uri nemtesti ... ce poate fi mai frumos . Kitul este de la DRAGON (l-am luat de la Modelism acum 3 - 4 zile - 60 RON), mi se pare bun spre foarte bun (detaliile sunt excelente); abia astept sa il termin sa v-il arat.
Postat 26 October 2006 - 09:33 PM
alecu_ultras06, la Oct 26 2006, 07:45 PM, a spus:
Ma gandeam diorama sa o fac pe un "camp" (ca cel din imagine) insa nu stiu daca ar fi posibil istoric... vreo parere ?
De ce n-ar fi posibil? In URSS nemtii au fost nevoiti sa avanseze pe camp, deoarece drumurile de tara erau cam putine (nu puteau ingramadi un grup panzer pe 3 drumuri late cat 2 carute ).
Or sa mai apara ceva accesorii pe acel camp (capite cu fan, butoaie, lazi de munitie,...) ?
Din ce an si de pe ce front va fi diorama?
Aceasta postare a fost editata de AlexGiuglea: 26 October 2006 - 09:35 PM
Postat 28 October 2006 - 12:39 AM
Eu cred ca ar trebui sa faci o diorama cu o caruta cu panzerschreck-uri pe un camp si 2-3 oameni imbracati aprox. la fel ca in poza.
Dupa aia nu-i nevoie sa o denumesti: " Hans si Jurgen pe camp in 16 aprilie 1942 inainte sa calce pe mine"
Asa nu o sa poata nici un dement sa vie sa-ti spuna ca aia pe care ii chema Jurgen nu aveau voie cu panzerschreck si nici ca-carutza nu avea voie pa camp.
Concentreaza-te pe a reprezenta cat mai real: fetele oamenilor, vegetatia de pe camp. "accesoriile campului" (orice camp care se respecta are lazile lui )
A, si sa nu uit vezi unde pui soarele sa se vada ca-s in vest... :-?
Dupa aia nu-i nevoie sa o denumesti: " Hans si Jurgen pe camp in 16 aprilie 1942 inainte sa calce pe mine"
Asa nu o sa poata nici un dement sa vie sa-ti spuna ca aia pe care ii chema Jurgen nu aveau voie cu panzerschreck si nici ca-carutza nu avea voie pa camp.
Concentreaza-te pe a reprezenta cat mai real: fetele oamenilor, vegetatia de pe camp. "accesoriile campului" (orice camp care se respecta are lazile lui )
A, si sa nu uit vezi unde pui soarele sa se vada ca-s in vest... :-?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1