Si Egiptul si Irak si prin Tunisia ... ar fi avut o piata bunicica si pe la noi , ca sa nu mai spun ca s-ar fi putut dezvolta binisor ...potential ar avea ,inca , daca ar si dori.
... Numai ca noi nu sintem poloneJi , sa comande statul cate 200 de bucati ,inca din faza de proiect , indiferent daca vor fi usor inferioare altor produse similare din afara , doar ca sa stimuleze productia si apoi exportul .
.Mi-e ca la noi " pa sistema" este iar o fenta pt a ciupii niste banuti ... sti ca si cu infrastructura ,statiunile , etc. . Prima data te mint cu ceva in beneficiul public care ar fi necesar si se poate realiza . Apoi studii de fezabilitate , lilieci , matusi , ...si la sfarsit osteniti de atata furaciune se gratuleaza votandu-si o pensie speciala " de merit " . Ca sa nu cada ei prost apoi dau vina pe cei ce le-au dat fondurile , stat , UE , etc. si ne-n vrajbesc ca sa ne certam intre noi , pana-si molfaie ei averile in insulele ... " maladive" ... .
... E drept ca din cand in cand ne mai incearca si pe noi cate o mica satisfactie , cand isi mai iau unul altuia gatul , dar tot raman destui ca sa continuie la nesfarsit aceasta " dinastie" in detrimentul elitelor si a oamenilor cu adevarat valorosi , in umbra carora poate am mai fi avut si noi o sansa la dezvoltare si a increderii intr-un viitor mai bun .
Zic asta fiindca au tot inceput sa apara niste proiecte care arata bine pe hartie ... dar pe de alta parte vin si in contextul promisiunii unor fonduri mari de relansare economica ; si cred ca mai degraba mirosul banilor le ..." starneste imaginatia" ...
Btw .Oare Pirhaniile V ,acelea care au fost fabricate de firma elvetiana ( parca 30 ) , au fost receptionate ? ... sau vorba aceea " una s-a stricat si alta s-a pierdut " ...
PS . Tot de pe RoMilitary , despre generalul Hugo Schwab
https://www.rumaniam...zie-hugo-schwab
Daca doriti , tot de pe acel site ,puteti afla despre cariera si viata altor oameni importanti din trecutul armatei noastre .
Aceasta postare a fost editata de dany: 19 May 2020 - 10:57 PM