Aceasta postare a fost editata de paul: 15 March 2020 - 01:37 PM
Pagina 1 din 1
MIG 21 Lancer 1/48
Postat 15 March 2020 - 01:12 PM
Salutare. Macheta este Eduard la 1/48 cu setul LCaerodesign si decaluri Hobbypark. M-am chinuit nitel, a fost frustrant mai ales ca am avut ceva probleme cu panel liner-ul, aproape de finalizarea machetei. A trebuit sa refac portiuni din vopsire, pe unde au fost ceva pete inestetice de panel liner. Vopseaua a fost Mr Hobby si Ammo.
Postat 16 March 2020 - 07:43 AM
Multumesc Am folosit AK Panel liner, a mers perfect pe vreo alte 3 machete. La asta nu stiu care a fost treaba ori suprafata nu a fost suficient de lucioasa, ori vopseaua si-a mai pierdut din caracteristici, nu stiu ce sa zic. Daca la altele nici macar nu foloseam diluant cand stergem surplusul, aici m-am chinuit destul de mult.
Postat 16 March 2020 - 10:56 AM
Salut, multumesc mult! Mi-a placut cum s-a potrivit interiorul din rasina la macheta, a fost destul de simpla integrarea lui. Macheta a fost un Week-end Edition de MIG 21 MF, Eduard. https://www.eduard.c...rchparam=mig-21
Ce ar mai trebui setului este acel carenaj/teava/conducta sau ce o fi de pe partea dreapta si niste ranforsari de pe aripi, pe care a trebuit sa le adaug.
Ce ar mai trebui setului este acel carenaj/teava/conducta sau ce o fi de pe partea dreapta si niste ranforsari de pe aripi, pe care a trebuit sa le adaug.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1