C-130 romanesc 1/72
Postat 22 October 2006 - 08:56 AM
Cateva poze cu un c-130 romanesc pe care l-am facut unui coleg care l-a zburat(un pic). Acum e la TAROM.
L-as ruga mai ales pe Romi sa faca ceva comentarii in legatura cu schema de vopsire. Pe 6150 l-am fotografiat in baza, dar nu am gasit nicaieri o poza cu un Herc romanesc vazut de sus. Am improvizat un pic.
L-as ruga mai ales pe Romi sa faca ceva comentarii in legatura cu schema de vopsire. Pe 6150 l-am fotografiat in baza, dar nu am gasit nicaieri o poza cu un Herc romanesc vazut de sus. Am improvizat un pic.
Postat 22 October 2006 - 12:43 PM
gopo, la Oct 22 2006, 12:17 PM, a spus:
Nimc, nimic de criticat?
Na hai, daca vrei sa te critic ...
Din cauza vopsirii cu pensula, multe detalii (fine) de pe suprafata fuselajului si a planurilor s-au estompat/pierdut. E insa un risc pe care ti l-ai asumat presupun.
Si tot din cauza asta poate linia de separare dintre culorile de camuflaj e un pic prea ferma. Dar pt. o vopsire cu pensul e OK.
Per ansamblu nu arata rau deloc.
Postat 22 October 2006 - 04:02 PM
Tinand cont ca a fost vopsit cu pensula arata bine!!!Totusi am ceva de carcotit legat de avion...lipsa inscriptiei Romanian Air Force, emblema (nu aveai de unde sa gasesti) si indicativul avionului din fata cabinei.Daca il faceai inchis trebuie sa ii pui si un lacat dupa cum se vede in poza
Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 22 October 2006 - 04:08 PM
Postat 22 October 2006 - 06:24 PM
Fratilor, asta a fost stocat (a se citi sursa de piese de schimb) ani de zile, Romi poate confirma. Si fiindca a fost parcat undeva ''mai in spate'' langa un post de paza i-au pus lacat, sa nu fure soldatii ceva din interior.
PS Tomitza, poza aia nu e de la mine?
PS Tomitza, poza aia nu e de la mine?
Postat 22 October 2006 - 06:34 PM
Ca mi-am adus aminte!
La ''Walkarounds'' sunt ceva poze cu C-130 romanesc. Dar aia cu Herc-ul vazut din fata si de sus numai cu unul romanesc nu e. Are rezervoare suplimentare (ale noastre nu) si nu are numarul scris cu galben pe bot. De asemenea, pe fuselajul posterior nu i se vad cocardele.
La ''Walkarounds'' sunt ceva poze cu C-130 romanesc. Dar aia cu Herc-ul vazut din fata si de sus numai cu unul romanesc nu e. Are rezervoare suplimentare (ale noastre nu) si nu are numarul scris cu galben pe bot. De asemenea, pe fuselajul posterior nu i se vad cocardele.