- La inceput a fost un sentiment reciproc ( intre tine si kit ) de stima, respect si chiar admiratie .
- Pe parcursul convietuirii au aparut mici divergente - ca in oricare alta relatie . Citat : "trebuie verificata imbinarea fiecarei piese inainte de lipire, pentru ca nu se prea potrivesc. Astea doua nu se pupa, desi ar trebui "
- Cu timpul divergentele au devenit contradictii tot mai evidente . Citat : A trebuit sa pilesc din ambele repere.Chestia asta e prea lunga Luft cit cuprinde!!! Practic piesa nu se poate sprijini pe nimic! "
- In punctul asta relatia se deterioreaza serios
- Tot mai acute , contradictiile au generat rupturi , ducand la despartiri dureroase . Citat : " Nene....jale mare " " incep sa ma gindesc daca merita! "
Parerea mea e ca la un moment dat s-a umplut paharul Eduardului si ai cedat , aplicand asupra bietului plastic o forta disproportionata - lasandu-se cu rupturi . Citat : " Va dati seama daca a pocnit un plastic lat de peste 6 mm si gros de 1 mm??! Ca doar nu am dat cu ciocanul! "
Cam ca jandarmii la 10 mai .
Imi placa ca , totusi , la sfarsit ai dovedit tarie de caracter - se pare ca s-a produs impacare ( cu Eduardul ).
Citat : " Deacum, totul e lipit, asamblat si aproape finisat! "
Sa fie intr-un ceas bun
P.S. De admirat hotararea si perseverenta ta . Sincer .Eu de nervi am rupt unul .
Aceasta postare a fost editata de busila: 12 November 2019 - 09:09 PM