Campionatul European de navomodele clasa C Burgas 2019 .
Postat 19 December 2019 - 09:05 AM
Postat 20 December 2019 - 08:03 AM
Imaginea prezentata de tine este Bismarkul colegului naostru Dan , in privinta cercului lasat alb fara insemnele naziste nu este nici o problema este doar respectarea legii https://lege5.ro/Gra...ii-cultului-per .
Toate cele bune .
Toate cele bune .
Postat 20 December 2019 - 08:15 AM
177, la 19 December 2019 - 11:26 PM, a spus:
Foarte frumoase modele!
Mi-au placut in special cele anterioare WWI; parca am vazut si un NAVARIN (nu-mi dau prea bine seama, nu este decat o singura fotografie).
Cercul alb, incomplet, nu duce la depunctare?
54.JPG
Mi-au placut in special cele anterioare WWI; parca am vazut si un NAVARIN (nu-mi dau prea bine seama, nu este decat o singura fotografie).
Cercul alb, incomplet, nu duce la depunctare?
54.JPG
Revin cu o precizare , in concurs nu a fost nici un model Navarin , cel mai usor de urmarit este din listele de rezultate unde se poate vedea numele concurentului si modelul , sacra de executie .
Toate cele bune .
Postat 20 December 2019 - 07:32 PM
dj-bobo, la 20 December 2019 - 08:15 AM, a spus:
cel mai usor de urmarit este din listele de rezultate unde se poate vedea numele concurentului si modelul , sacra de executie .
Am gasit macheta lui NAVARIN, este executata la scara 1:250 de catre un sportiv din Belarus.
Ma bucur ca apar si modele de nave militare de la finalul sec. XIX, mi se par foarte interesante. NAVARIN este unul dintre cuirasatele mele preferate. Marinarii rusi o numeau "masuta de cafea" din cauza celor patru cosuri care semanau cu o masa rasturnata. A fost scufundata de torpiloare japoneze in tragica noapte de 27/28 mai 1905.
NAVARIN in 1903
- ← Salonul International de Machete Statice 2019
- Evenimente & expozitii
- Intalnirea lunii ianuarie la HB Bistro →