Henschel Hs-129B-2"Der geflügelte Büchsenöffner" Kit Italeri 1294
Postat 26 November 2019 - 09:50 AM
Nu stiu cum arata in realitate, dar in poze arata foarte bine. Eu as pune o picatura de negru in tevile de esapament. Era bine daca le gaureai nitel... Pe viitor, dupa ce le vopsesti cu "rugina", tufuieste-le cu "exhaust", culoare metalica, de la MM. Par mai realiste asa!
Succesuri!
Postat 26 November 2019 - 11:06 AM
Bunțică, da , în pofida tuturor încercărilor mele , pozele tot ca dracu' ies. Vii la mine la un grătar și discutăm(practic!!) despre subect.
Z-mare : dar nu-i deloc tîrziu să fac modificările conform sfaturilor tale , e super ce zici. Mă voi ocupa .
Spor !
Postat 06 December 2019 - 07:17 PM
Deci după cum ziceam , am modificat eșapamentele după povața lui Z-mare. Eu le mai adîncisem putin față de original , dar acum le-am scobit fix cît mi-a permis plasticul. Un strop de negru , nițel burnt iron , si a ieșit cam așa :
A se remarca textura de că..at a lacului mat Gunze. Chiar nu înțeleg de ce...dar m-am resemnat. Asta am , cu asta defilez. M-am cam săturat să le tot experimentez.
Numai bine !
Postat 06 December 2019 - 08:02 PM
se vad mult mai bine esapamentele alea asha. mie sa stii ca imi place macheta ta, chiar daca, in adevar, macro-ul asta nu te-a iertat :) ... d-aia se zice ca finish-ul poa' sa te bage-n dambla - ca iti invalideaza o munca de cateva saptamani sau luni bune.
intrebare: pe interiorul gondolelor motoarelor, nu trebuia sa fie neshte' ceasuri?
Postat 06 December 2019 - 10:56 PM
Daa, pe mine m-a cam omorît cînd am observat cum s-a făcut, dar nu mai aveam ce să-i fac...
Păi da , pe interiorul ambelor gondole sînt cîte o serie de aparate (nu au mai încăput în cockpit !!) , sînt si la mine dar nu se văd în poze...Am să încerc să fac o poză de aproape , dedicată
Postat 06 December 2019 - 11:14 PM
Postat 07 December 2019 - 11:25 AM
ma' bad ... are domnu' ceasuri. nush' de ce aveam pe retina 1-2 cadrane pe centrul gondolei si nu la bordul de atac.
in ceea ce priveste lacurile, eu folosesc de ani buni spray-urile de la vallejo. le folosesc cred ca in principal de lene :) - agiti, fas, uscat.
am inteles ca unii il mulg si apoi il pun in aerograf, pentru un control mai bun - nu cunosc, n-am incercat.
opinia mea:
- cel semimat e minunat, dacat ca, dat in strat prea gros, devine prea lucios. eu il folosesc intens ca prim strat de protectie si pentru decaluri - pana acuma n-am avut probleme.
- cel mat e mai cu personalitate - in 90% din cazuri e de vis. mai raman neshte situatii in care, din varii motive, se aduna mai dubios in unele zone si apar diferente de luciu, sau se acumuleaza pulberea aia de-i agent de matuire si la uscare se albeste.
teoretic, problemele apar cand e un conflict cu diluantul din uleiuri, adica cand diluantul nu e uscat suficient - eu asha as crede.
cu toate problemele astea, eu personal recomand, cu conditia unor teste preliminare.
spor la totzi bajetzii!
Postat 07 December 2019 - 04:07 PM
Eu folosesc lac mat si semimat de la Sinto, mai am ceva rezerve, cind se gată, vad io! Lucios inca nu am gasit ceva sigur.
Postat 17 December 2019 - 03:16 PM
Acesta era aerodromul acela desfundat din Ungaria de care vorbea si domnul Dobran in cartea sa ,?
https://www.youtube....h?v=10SW4GoF-m4
Aceasta postare a fost editata de dany: 17 December 2019 - 03:21 PM
Postat 07 February 2020 - 08:48 AM
Noroc !