Postat 07 December 2019 - 11:25 AM
'neatza!
ma' bad ... are domnu' ceasuri. nush' de ce aveam pe retina 1-2 cadrane pe centrul gondolei si nu la bordul de atac.
in ceea ce priveste lacurile, eu folosesc de ani buni spray-urile de la vallejo. le folosesc cred ca in principal de lene :) - agiti, fas, uscat.
am inteles ca unii il mulg si apoi il pun in aerograf, pentru un control mai bun - nu cunosc, n-am incercat.
opinia mea:
- cel semimat e minunat, dacat ca, dat in strat prea gros, devine prea lucios. eu il folosesc intens ca prim strat de protectie si pentru decaluri - pana acuma n-am avut probleme.
- cel mat e mai cu personalitate - in 90% din cazuri e de vis. mai raman neshte situatii in care, din varii motive, se aduna mai dubios in unele zone si apar diferente de luciu, sau se acumuleaza pulberea aia de-i agent de matuire si la uscare se albeste.
teoretic, problemele apar cand e un conflict cu diluantul din uleiuri, adica cand diluantul nu e uscat suficient - eu asha as crede.
cu toate problemele astea, eu personal recomand, cu conditia unor teste preliminare.
spor la totzi bajetzii!