1-0-9, la 20 July 2019 - 06:44 PM, a spus:
Ii sade tare bine "regalist", Tupolevului.
Si eu am o sensibilitate pentru acest avion, a fost printre primele mele modele la 72.
Imi amintesc si acum trapele bombei (torpilei?) care se deschideau, parca si trenul se putea plia la Plasticart.
ICM-ul e superb, dar pare asa greu de asamblat....
Cat despre avionul atacator din film, posibil sa fie un Iak-11, dupa motorul in stea si aripile ascutite...
Mult'am, 1-0-9!
dakian67, la 20 July 2019 - 06:59 PM, a spus:
Daa, este frumușel īn hăinuțe romānești !
ICM, ca și Dragon, par să fie excelente privite pe culee, și un coșmar de asamblat , mai nimic nu se potrivește ca lumea(doar dacă nu cumva sīnt copii Tamiya
)
Eu am īn plan (sometime...) SB-2 de la ICM, cumva īn paralel cu cel Novo/Frog. Pe Tu-2S īncă nu-l am.
Spor să ai !
Mult'am, dakian!
Da, plasticul e moale, imbinarile foarte ciudate si daca nu folosesti fel de fel de "artificii" gen elastice, clesti cu prindere mai moale sau mai tare, carlige de prins rufele, iese nealiniat, cu fel de fel de rasuciri(oho, de cate ori l-am dezlipit)...
Intradevar, privit pe culee, zici wow, are toate niturile, nu mai e nevoie de munca. Maaare greseala! Sunt atat de fin reprezentate incat acu' se vad doar poate putin(cele de pe panouri, nu cele de la imbinarile acestora care au avut o sansa mare de supravietuire). In fine, a fost o aventura, ce sa mai zic.
Multumesc inca o data! Spor!