MiG 23 MF/MLD Diferente
Postat 19 October 2006 - 10:20 AM
Ma gandesc sa imi iau un mig 23 1/72 pe care sa il fac romanesc.problema e ca au la parcmodels doar varianta MLD si nu MF (asa cum sunt cele romanesti).Deci care sunt diferentele intre MLD si MF? Stiti cumva daca romania a avut si 23 mld? Cand am luat mig 21 bis ca sa il modific si sa il fac lancer toti au zis ca imi trebuie neaparat M/MF.Am gasit si lancer bis (165) si mai caut si altele
Postat 19 October 2006 - 05:28 PM
Schumy, nu lua MLD ca intrii la categoria "what-if modellers".
In plus, pus pe roti MFul e mai last pe coada decat MLD (avea in plus fata de ML/MLA/MLD un rezervor de combustibil in fuselajul posterior)
Acu mai bine de 10 ani am facut un 23MF la 1:72 produs de AIRFIX - avea destule probleme - in primul rand botul era mai degraba de MS, imbinari...
In plus, pus pe roti MFul e mai last pe coada decat MLD (avea in plus fata de ML/MLA/MLD un rezervor de combustibil in fuselajul posterior)
Acu mai bine de 10 ani am facut un 23MF la 1:72 produs de AIRFIX - avea destule probleme - in primul rand botul era mai degraba de MS, imbinari...
Postat 24 October 2006 - 01:11 PM
Salut, 23MF tot la Zvezda ar trebui sa gasesti, Bilek mai reboxeaza kitul de la zvezda, inauntru gasesti tot un ML dar ai si o coada de mf din rasina. Oricum intre kitul de MF si ML (nu avioanele reale ;) ) nu e mare diferenta. Pozitia inclinata a avionului la sol se poate regla usor din constructia trenului de aterizare. Airfixul e aproape imposibil de gasit acum , oricum e un kit dificil. Mai ai optiunea Academy, un kit foarte ieftin (si vechi) dar cu destule problemutze, ce mai mare fiind ampenajul vertical, care trebuie majorat.
La UB, situatia e dezastruoasa, nu stiu sa existe un kit, stiu ca gasisem undeva o conversie din rasina.
La UB, situatia e dezastruoasa, nu stiu sa existe un kit, stiu ca gasisem undeva o conversie din rasina.
Postat 13 December 2006 - 08:43 PM
In sfarsit o poza de MF romanesc inarmat :hammer: :hammer: :hammer:
http://www.aircraftslides.com/Auction/Auct....aspx?ID=313185
http://www.aircraftslides.com/Auction/Auct....aspx?ID=313185
Postat 13 December 2006 - 09:42 PM
Mda....zapacitule...din cauza ta si a scotocirilor tale acum tre sa-mi revopsesc 23ul ...pentru ca din poza asta pe care o aveam pina acum....am dedus altele
Gata, mi-a trecut...superba poza ..sa-a inchis licitatia?
Gata, mi-a trecut...superba poza ..sa-a inchis licitatia?
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 13 December 2006 - 09:43 PM