Pagina 1 din 1
AVIATIK de captura?
Postat 18 October 2006 - 09:54 PM
de curand am gasit acesta poza si dupa o comparatie cu cele 2 poze publicate in Modelism am ajund sa cred in proportie de 80% ca este vorba de un avion AVIATIK capturat de romani. zic 80% fiindca in poza nu apare "mustiucu" de deasupra motorului si are vreo 2 hobane in plus fata de desenul publicat.
Ceva interesant apare in cercul rosu si anume scrisul LOCOTENENTUL dar scris
GHEORGHE
invers, ceace ma face sa cred ca la developare s-a intamplat ceva. Adica negativul pus probabil invers.
Si inca o intrebare am pentru cei de pe forum care au mai multa experienta in domeniul fotografic. De ce apare chenarul negru in jurul imaginii?? este cumva o fotocopie sau o reproducere dupa un film mai vechi??
Ceva interesant apare in cercul rosu si anume scrisul LOCOTENENTUL dar scris
GHEORGHE
invers, ceace ma face sa cred ca la developare s-a intamplat ceva. Adica negativul pus probabil invers.
Si inca o intrebare am pentru cei de pe forum care au mai multa experienta in domeniul fotografic. De ce apare chenarul negru in jurul imaginii?? este cumva o fotocopie sau o reproducere dupa un film mai vechi??
Postat 18 October 2006 - 11:32 PM
wurger, la Oct 18 2006, 11:08 PM, a spus:
Aviatiku' tau Berg e de fapt un Fokker D VII.
Wuerger are dreptate !
O prima si clara diferenta fata de un Aviatik Berg ar fi tirantii de langa fuselaj.
La Aviatik sunt scurti si aproape de fuselaj.
M-as hazarda si as zice ca e un D.VII OAW late :-? sau poate chiar un UFAG (fabricat in Ungaria). Din acestea Romania a primit dupa WW1 mai multe aparate.
Postat 19 October 2006 - 11:21 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1