Kitul, printre primele la 72 de la Eduard, este destul de trist...nici nu stiu de unde sa incep, poate de la bordul de fuga extrem de gros al aripii (care trebuie rezolvat prin aschiere prin interiorul jumatatilor aripii), pana la forma ingrozitoare a cabinei, care nu are nimic in comun cu realitatea.
Majoritatea pieselor mici au avut (la mine, cel putin) matrita usor decalata, asa ca a trebuit sa pilesc destul de mult pe la ele.
Scaunele, complicat de asamblat (o gramada de piese mici si PE-uri), odata finalizate, pe langa ca nu seamana cu cele reale, nici nu au avut bunul simt sa incapa in cockpit, fiind mult prea late.
In final, ceva sink-markuri extrem de adanci si deranjante pe la coada si pe rezervoarele din capetele de plan.
Avand Profipcackul a fost un avantaj, am putut impopotzona cockpitul cu ceva PE-uri si sper ca mastile sa se potriveasca cu cupola vacu de la Pavla (o solutie rezonabila pentru forma imposibila a cupolei originale).
Ca aftemarketuri voi folosi tuburi pitot de la Master, niste containere de rachete de la Res-Kit si centurile flexibile de la Eduard.
Acum, zona botului e dubioasa rau la kit, subtirica, ascutita... nu am de gand sa o ingros pentru a o rezolva, dar macar am mutat un pic mai in spate inelul botului, pentru ca la kit, daca vopseam in galben botul, iesea prea putin galben...

Din poza de mai sus se observa si forma dubioasa a primei cupole...
Ce amn facut pana acum.
La bot, am astupat gravajele originale si am mutat tot cam 1mm mai in spate. Cu ocazia asta am facut si micul vizor al manometrului din bot (dat o gaurica unde am bagat un ceas de bord taiat la preducea, tot din decalul de la eduard, apoi cu aceeasi preducea un gemulet pe care il voi masca) .
In cockpit am cam pus tot, pe fuselaj am mai pus suportul senzorului de incidenta, niste aerisiri, o priza de aer, montantii de la prizele de aer si soclurile luminitelor din captele planurilor.
Am pregatit si gaurile pentru tuburile pitot (1mm grosime !). Am facut din nou geamul separator dintre posturile de pilotaj, evident ca cel original, gandit pentru cabina groasa de plastic, nu se mai potrivea.

proba cu cabina de la Pavla (facuta pentru kitul de la KP)

Am asamblat si vopsit containerele (Alclad Dural)