Am facut un Mig-21 pentru un prieten, kitul de la Eduard e asa de grozav ca nu a durat mai mult de trei zile...
Asamblarea necestia atentie la prospect, unele solutii de asamblare nu sunt foarte intuitive.
Vopsit cu gunze, in culorile recomadate de Eduard la kitul 1/48.
Pagina 1 din 1
Mig-21MF Fuerza Aérea Revolucionaria Eduard 1/72
Postat 07 February 2019 - 08:42 PM
Excelent 1-0-9, Bravo !
... Cred ca aici le-a cam "buctat" o leaca " iepurila " . Parca sint un pic prea RAF.
Din cate am vazut , avioanele cubaneze au niste culori mai exotice ... mergand pana la " subliminal" mai ales intr-o zi de vara torida (. ... mojito ) .
Nu cunosc insa poze cu 663 , doar cu 665 in serviciu activ si desi nu arata atat de excentric precum cele din muzeu ...totusi parca albastrul acela de deasupra e inca destul de tare si apropiat ca si intensitate de verdele care este usor mai deschis decat ceea ce recomanda eduarzii .
Macheta altfel este extraordinar de bine realizata ; nici nu imi vine sa cred ca e la 1/72 !
Ps. si o poza cu 665 , dar cred ca o sti , fiind cunoscuta
Pps ... Ba parca verdele e bun ...
Ppps . In foto , albastru seamana cu cel de pe butelia de oxigen de langa roata din spate camionului .
Citeaza
Vopsit cu gunze, in culorile recomadate de Eduard la kitul 1/48.
... Cred ca aici le-a cam "buctat" o leaca " iepurila " . Parca sint un pic prea RAF.
Din cate am vazut , avioanele cubaneze au niste culori mai exotice ... mergand pana la " subliminal" mai ales intr-o zi de vara torida (. ... mojito ) .
Nu cunosc insa poze cu 663 , doar cu 665 in serviciu activ si desi nu arata atat de excentric precum cele din muzeu ...totusi parca albastrul acela de deasupra e inca destul de tare si apropiat ca si intensitate de verdele care este usor mai deschis decat ceea ce recomanda eduarzii .
Macheta altfel este extraordinar de bine realizata ; nici nu imi vine sa cred ca e la 1/72 !
Ps. si o poza cu 665 , dar cred ca o sti , fiind cunoscuta
Pps ... Ba parca verdele e bun ...
Ppps . In foto , albastru seamana cu cel de pe butelia de oxigen de langa roata din spate camionului .
Aceasta postare a fost editata de dany: 07 February 2019 - 09:00 PM
Postat 07 February 2019 - 10:06 PM
Si eu as fi facut albastrul mai inchis, mai altfel, dar nu am avut din ce sa amestec, asa ca am mers pe ce a propus Eduard in kitul de R la 48, H323 pentru bleu si 303 pentru verde. Verdele mi s-a parut ok.
In fine, cu asta "al meu" nu am gasit poze, 665 e un bis nu mf iar albastrul se gasea si in varianta "lighean", propusa de Eduard, de exemplu aici pe un L-39 :
In fine, cu asta "al meu" nu am gasit poze, 665 e un bis nu mf iar albastrul se gasea si in varianta "lighean", propusa de Eduard, de exemplu aici pe un L-39 :
Arata acest topic
Pagina 1 din 1