Vă cer scuze pentru absență, dar nu știu ce-am avut că foarte greu am putut recupera contul, parola și toate cele.Astăzi, dintr-o dată, parola și contul erau în memorie, totul s-a urnit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Să zicem că-i un miracol de început de an și am să-ncep cu ceea ce am putut finaliza în 2018.
Saxonul de la Fer Miniatures, sculptat de talentatul nostru compatriot Paul Deheleanu stătea cam necăjit de la finele anului trecut, pardon, de acum doi ani (nu mă obișnuiesc cu noua trecere), când a fost figurina atelierului nostru din 2017.
Acum l-am putut vizualiza mai clar, l-am vrut, certamente, vânăt de frig, oscilând între frigul prea puternic, care pune stăpânire pe tot, și dorința de a rezista, păzi, ultima graniță a vieții în fața morții. Cumva inspirat și de serialul acela, care ne tot ține în tensiune („Game of Thrones”, desigur), l-am adus la rezultatul pe care îl vedeți.
Aceleași acrilice Vallejo, Scale 75 (metalicele), un Titanium White de la Jo Sonja, pensule Winsor and Newton, seria 10,obișnuita paletă umedă, ceva prieteni în jur (dan94 și b00gie), la una două ședințe comune de lucru,, ceva mai multă inspirație la final de an și cam asta este tot.
Pentru cei interesați de zăpadă, mantaua a avut o soluție dedicată de la AK, testată în 2017, iar la finalizarea de acum, am lucrat cu un amestec de aracet (White Glue), apă și ceva publere de zăpadă de la Gale Foce Nine (luat, hăt, de mult timp, de la Jadar, via Mielu).
Să aveți un an cât mai rodnic , modelistic și nu numai!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 07 January 2019 - 10:52 PM