Intrebare Me 410
Postat 04 December 2018 - 11:02 PM
Am o nelamurire, poate reusiti voi sa ma luminati. Acu ceva vreme am achzitionat kit-ul asta de pe ebay, dar abia acum cateva zile am observat ca ceva piese transparente nu prea sunt transparente, sunt destul de opace. Asa ca am scris un mail la Meng sa-i intreb daca e posibil sa fie inlocuite si mi s-a spus ca totul e magnific si minunat pentru ca asa ar trebui sa fie.
Atasez pozele cu piesele in cauza, e vorba de piesele K6 si K7 din instructiuni
Precizez ca nu e e vorba decat de cele doua, restul pieselor de pe culee arata foarte bine, de asta nici nu le-am prins in poza. Din ce am reusit sa gasesc pe net prima editie a lui Me 410 lansata de Meng in varianta B-2/U4 piesele cu probleme la mine pare sa nu fie opace deloc. Ar exista un motiv pentru care B-2/U2/R4 sa aiba lateralele de pe stanga in ceata sau astia de la Meng vorbesc tampenii?
Postat 05 December 2018 - 08:15 AM
Presupun că este acelaşi kit de la Meng, pe care poate l-ai văzut deja.
La finalul filmulețului se pot observa panourile vitrate ale carlingii. Mie nu mi se pare să văd părți matate.
Nu am găsiy nicio fotografie care să arate carlinga cu oanouri de sticlă mată, la ME 410.
Nici eu nu înțeleg de ce,fiind vorba despre aceaşi versiune a aceluiaşi avion, lucrurile stau diferit.
Totuşi cred că în cutia ta este o eroare la partea asta, o chiftea de la Meng.
https://youtu.be/kGkp30-0Xyc
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 05 December 2018 - 08:25 AM
Postat 05 December 2018 - 06:04 PM
Postat 06 December 2018 - 11:23 AM
Intreb ce anume reprezinta respectivele "dreptunghiuri" : trape/manere pentru urcarea in cockpit ? Daca da, atunci este probabil ca cei care au "inginerit" kitul sa creada ca partile alea de "geam" aveau o textura mata - desi din restul pozelor e destul de clar ca geamul nu era mat. Inclin sa cred ca Meng a gresit.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 06 December 2018 - 11:27 AM
Postat 06 December 2018 - 01:08 PM
N-am mai studiat problema de ani buni, dar cred ca la toate variantele cabina era similara, exceptand cele modificate prin eliminarea turelelor, implicit a geamurilor de vizare.
Eu as propune sa le scrii celor de la Meng si sa le soliciti un set nou de transparente.
Postat 07 December 2018 - 08:39 AM
"Dear friend~
we just talk to my colleague, they said that sprue just like that;
Our other model maybe very crystal clear;
Best regards!"
Ori sunt incompetenti ori pur si simplu nu-i intereseaza.
Aceasta postare a fost editata de bog_ldx: 07 December 2018 - 08:40 AM
Postat 16 January 2019 - 02:39 PM
Am scos si eu partea cu problema, la mine e transparentă, nu 100%, e diferită un pic de restul dar e rezonabilă, cred ca e la 90-95 transparență, clar nu e ca a ta. Nu stiu ce poti sa vezi din ce-am pozat...
Teoretic cu mascare si ceva munca poti sa o aduci la luciu corect.
Postat 16 January 2019 - 11:34 PM
Doar ca sa fiu sigur ca ai citit tot, e vorba de kitul Meng LS-004 Messerschmitt Me 410 B-2/U2/R4? Nu vreau sa ma intelegi gresit si sa te supar dar vreau sa ma asigur 100% ca e vorba de aceeasi varianta ca a mea.
Cand ai timp, nu e mare graba, ai putea sa faci cateva poze mai clare? Ca sa le trimit la Meng o comparatie cu ale mele si sa le spun parerea mea sincera despre ei. Sigur nu o sa fie curiosi sa am ajute si mai mult ca sigur o sa ajung sa le corectez eu, dar macar sa le arat ca nu sunt chiar idiot.