Expo Av transport Ziua portilor deschise
Postat 17 October 2006 - 09:06 AM
Z-mare, la Oct 17 2006, 08:47 AM, a spus:
NUUUU, da de undeeeee, mai ales ca DN1 are o problema de ... logistica si reparatii!!!!
Eu m-as risca cu masina pana acolo, problema e ca o sa facem dus intors vre-o 2 ore - cel putin - si apoi nu stiu pana la cat e deschis, ca daca ar tine pana mai spre seara ar merita...
E de discutat asta, dar numai dupa ce facem expo si totul la punct!!!
Postat 17 October 2006 - 11:42 AM
Ti-am spus foarte clar, puteti sa veniti cu machetele si duminica, si luni... Sambata puteti sa mergeti aici. Care-i legatura?
Postat 17 October 2006 - 02:57 PM
cartula, la Oct 17 2006, 12:42 PM, a spus:
In principiu nu imi place sa intru in polemici fara de sfarsit, si de aceea o sa lamuresc onorata asistenta ca sa nu se mai inteleaga aiurea, mai ales ca am fost putin criptic (mea culpa):
Deci eu vin cu machetele sambata, bineinteles ca ceilalti fac ce vor e treaba fiecaruia ce face cu timpul lui. Daca mai am timp dupa ce ajut, revin, sambata la amenajarea expozitiei, pot cu mare placere sa iau niste confrati cu masina sa ii duc la 90 transport.
Eu intelesesem ca in principal sambata va fi marea "oranduiala". Evident m-am inselat.
Si ca o alta paranteza de incheiere, ma mai ia gura pe dinainte si o recunosc, dar incerc sa gandesc inainte de a vorbi.
Postat 17 October 2006 - 06:13 PM
Oricum, multumiri Romi pentru stire! :hammer:
revin: Romi spune si de foto, asa ca mai ramane sa stim si ora la care se vor deschide portile!
Aceasta postare a fost editata de kamob: 17 October 2006 - 06:15 PM
Postat 18 October 2006 - 12:31 PM
Daca ma insel ma corecteaza cineva, nu ? :hammer:
P.S. Eventual Gopo !!!
Postat 18 October 2006 - 01:45 PM
*Sambata 21-Oct-2006 intre orele 9-11 AM (scurt din pacate)
*se pot face poze/video, dar numai in locurile indicate
*sa aveti buletinele, ca altfel nu va lasa sa intrati
*intrarea este (cum zicea Flyboy e si un indicator WIRTGEN) de pe DN1, inainte de o cladire portocalie "BLUM" este o straduta care da chiar in portile unitatii.
Gabi
Postat 18 October 2006 - 05:15 PM
Confirm informatiile de mai sus .
In plus este si un indicator sageata "Str Zborului".
E posibil un zbor de agrement cu AN24, dar nu e sigur.
In medie pe DN1 faci pana la Otopeni 1 ora din oras.
So, va asteptam!
Postat 18 October 2006 - 06:34 PM
Romi, faci oficiile de gazda? sper sa ne intalnim acolo, cine stie, mai apoi poate ajungem si la pipera...