Pagina 1 din 1
ARO 243 scara 1:43 - printat īn rășină
Postat 23 October 2018 - 12:43 PM
Z-mare, la 23 October 2018 - 11:49 AM, a spus:
Fain de tot, batrinul ARO!!! Mare smecherie si cu printatul asta in 3D, parca ar fi din Star Trek!!! Azi, miine, dispar strungarii si frezorii! Cred ca e ceva munca la program, nu???
Inca o data felicitari pentru realizare!
Inca o data felicitari pentru realizare!
Mulțumesc.
Printatul 3D e șmecherie de mai bine de 10 ani, dar de cāțiva ani a devenit accesibil pentru acasă
Da, e de muncă la proiectare, că altfel nu ai ce printa . Contează mult să ai și documentația aferentă sau posibilitatea măsurării și fotografierii unui model real, ca īn acest caz.
E un ARO de armată real, pozat, măsurat și realizat desene 2D de Cristi Savin. Apoi eu am făcut proiectul 3D după documentația lui.
Postat 01 November 2018 - 03:24 PM
Off, ce de amintiri am eu cu 243-ul...
Dar ceva nu este in regula cu parbrizul (cu cabina de fapt). La ARO 243 geamurile de la portiere sunt aproape in plan vertical, de aceea parbrizul are doar o usoara tenta de trapez (e aproape dreptunghi).
Cred ca problema a aparut la trecerea de la cabina de pasageri la cabina sofer (ce am incercuit cu rosu).
In rest, toata stima pentru efort si rezultat.
Dar ceva nu este in regula cu parbrizul (cu cabina de fapt). La ARO 243 geamurile de la portiere sunt aproape in plan vertical, de aceea parbrizul are doar o usoara tenta de trapez (e aproape dreptunghi).
Cred ca problema a aparut la trecerea de la cabina de pasageri la cabina sofer (ce am incercuit cu rosu).
Postat 01 November 2018 - 04:07 PM
kromag, la 01 November 2018 - 03:24 PM, a spus:
Off, ce de amintiri am eu cu 243-ul...
aro-243.jpg
aro-243.jpg
Mersi. Da la macheta mea e mai accentuată acea parte la parbriz.
E un compromis de la 87 ce iese mai mult īn evidență la 43
Arata acest topic
Pagina 1 din 1