In week-end la Erding langa Munchen , a avut loc un salon modelistic si anume
7. Bayerische Modellbautage adica a saptea editie a zilelor modelismului bavarez poze
aici . Eu am ajuns doar duminica , si am pierdut concursul , care a avut loc sambata . Acolo pe langa schimbul / vanzarea de machete intre modelisti au fost si magazine sau direct producatori . Astfel m-am reintalnit cu Robert Schneider seful de la RS Models , catre care m-am plans de faptul ca Bu 133 a iesit deja pe piata , dar fara coala de decaluri pentru Constantin "Bazu" Cantacuzino. Acesta a spus ca acea inmatriculare va iesi la o editie ulterioara , ea fiind gata. De asemenea i-am propus sa scoata pe langa si o inmatriculare post-belica , ori cu cocarde si capete de plan albe sau una civila poate chiar YR-AHM pe care a zburat Constantin Manolache. Dupa discutia avuta si pe alte teme am vrut sa cumpar macheta pentu avionul lui Papana , la care mi s-a raspuns : "Papana nu mai avem ". Am ramas paf .... restul inmatricularilor fiind disponibile inca. Dar s-a oferit sa-mi trimita macheta acasa el suportand posta iar eu i-am facut plata pe loc.Si iata ca azi am primit macheta si vreu sa v-o supun si atentiei voastre :
In primul rand as dori sa precizez ca acest model e un short run cu toate cele ce decurg de aici , insa calitatea modelelor de la RS Model s-a imbunatatit cu mult in ultimul timp. Totusi acele legaturi dintre model si rama sunt destul de groase , mai exista si destule bavuri dar detaliile sunt excelente . Acest kit este unul dublu , in interiorul cutiei gasindu-se : plastic , piese din P.E. , rasina si foaie de acetat pentru doua machete. Instructiunile de ansamblare sunt tiparite alb/negru pe o coala A4 indoita la jumatate. La macheta mea acestea nu sunt tiparite foarte bine o parte fiind aproape sterse.
Cutia
Instructiuni
Ramele cu piese
Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 11 October 2018 - 08:47 PM