Campionatul Mondial de navomodele clasa C Galati 1-9 Septembrie 2018 .
Postat 20 January 2019 - 06:17 PM
Z-mare, la 21 December 2018 - 12:38 PM, a spus:
Excelente lucrari, deosebite. Multa munca, mult talent, felicitari tuturor!!!!!
Plecaciune pentru poze, boierule!!!
Plecaciune pentru poze, boierule!!!
Salutare si La multi ani pe noul an 2019 , pentru ca nu i-mi place sa las lucrule neterinate am sa continui de ridicat restul de poze din acest campionat desfsurat in premiera nationala la noi .
Postat 20 January 2019 - 07:14 PM
Si cam astea sunt toate , scuzati calitatea unor imagini din lipsa spatiului de pe mese si reflexia vitrinelor am fost nevoit sa scot tot ce e mai bun din aparat .
Toate cele bune si va asteptam anul acesta in perioada 31.08.- 08.09.2019. la Campionatul European de navomodele clasa C Burgas Bulgaria , soare ,apa si vapoare mai mari sau mai mici .
Toate cele bune si va asteptam anul acesta in perioada 31.08.- 08.09.2019. la Campionatul European de navomodele clasa C Burgas Bulgaria , soare ,apa si vapoare mai mari sau mai mici .
Postat 08 February 2019 - 08:01 PM
Salutare in continuare va prezint un model a unui rus care a obtinut l a clasa C2 97, 66 de puncte asta ca sa puteti deduce ce greu se obtin puncte untr-un campionat mondial .
Vizionare placuta , am fost iar dezavantajat la obtinerea imaginilor modelul fiind inchis in vitrina de sticla .
Vizionare placuta , am fost iar dezavantajat la obtinerea imaginilor modelul fiind inchis in vitrina de sticla .
Aceasta postare a fost editata de dj-bobo: 08 February 2019 - 08:02 PM
- ← Intalnirea lunii ianuarie la Bistro HB
- Evenimente & expozitii
- Masa Rotunda - Cpt. Av. Dan Vizanty →