Citeaza
Interesant, dar sa nu uitam ca nu se poate consuma mai multa energie decit se produce!!!!
Pai da
.
... In alta ordine de indei ... Suedezii si domnul acela il vede la scara mare , centrale electrice , submarine ...
Eu il vad mai degraba la scara mica , ca si un dispozitiv de apartament format din 3 elemente interconectate , fiecare cu rolul sau in asigurarea facilitatilor si confortului unei locuinte .
Astfel dispozitivul acesta ar fi compus dintr-un .
--- boiler care racordat la niste tevi sa asigure caldura , poate apa calda menajera .
---- un generator de curent .
---- un frigider
+ ---- poate un acumulator care sa stocheze ,distribuie energia unde este nevoie .( Acesta nu cred ca ar mai fi tocmai " eco" . Nu atat in functionare cat constructia sa , dar nici nu ar consuma resurse > gaz , petrol , etc .)
Generatorul de curent produce incalzirea apei din boiler si gheata din frigider , iar apa calda si gheata pun in miscare generatorul de curent ... insa problema ar fi cat produce de fapt , ca sa imi dau seama cat ar mai ramane generatorului de curent sa produca si pentru iluminarea locuintei ...
Aceasta postare a fost editata de dany: 29 July 2018 - 05:44 PM