...3, 2, 1 Berlin '45
Postat 12 October 2006 - 10:33 PM
Serghei Letitaia este constient ca participa la un eveniment important, stie ca azi v-a scrie ISTORIA!
Fratele sau, geaman, nu are acest noroc cantonat fiind la periferia Berlinului .
Cand Serghei vede spulberandu-se pateul neamtului, se mobilizeaza : Insfaca arma si se avanta catre glorie.
…tri, dva, adin
…\\\|||///…
- Sto eta?
- Eta Batmana, tavaris Jukov.
Inventar
1. Postament- scrumiera metalica, diam. 9cm;
2. Strat de baza- ipsos + aracet;
3. Zid- rigips;
4. Serghei- Soviet Tank Infantry- Zvezda 3544;
5. SS Sieb (bust)- German Tank Crew- Alanger 035239;
6. SS Sieb (picioare)- Soviet Infantry at Rest- MiniArt 35001;
7. Efecte militare- fotoech ACE 5016 ;
8. Armament german- Dragon ;
9. Cartuse- sarma Cu ;
10. Curea DP27- hartie igienica.
Top Secret
- Scrumiera cu capac de la "Produse la 3,90 lei", umpluta cu pasta de ipsos plus aracet , in masa de ipsos s-a introdus zidul
- Zidul prevazut, in partea inferioara, cu bolduri indoite in "L" (ptr. o fixare temeinica)
- Pavajul realizat prin cioplire "la cald" (pe baza inca umeda)
- Rusul fixat de zid la nivelul mantiei (ac cu gamalie, gamalie pilita, fixat prin mantie in zid) si Contacta la nivelul palmei
- S.S-istul completare calota craniala cu o biluta de prenandez, bandajare cu fasii de servetel consolidat cu aracet
- Vopsire: Revell enamel si aqua, creta pastel si oxizi
- Sigilare cu Sinto Peinture lac mat
Pentru alte foto si impresii, apasati tasta 1
Pentru varianta in limba germana, apasati tasta 2
Opera realizata cu sprijinul:
Acalor
Megatragus
Prinzmetal
Miozita
Postat 13 October 2006 - 10:37 AM
Totusi nu-mi dau seama daca Batmanovici sare inainte sau inapoi....Oricum poate fi in reluare.
Ti-au iesit misto dalele si zidul.....Si completarea la cutia CRANIALA pe care Verlinden ar fi cerut 2$.
Bravo ! Deci n-ai renuntat...
Postat 13 October 2006 - 12:28 PM
wurger, la Oct 13 2006, 10:37 AM, a spus:
Cranial vorbind, degetelele mele sunt la distanta apreciabila (ca doar n-am sa recunosc faptul ca in LOCATIE "prenandezul" este ... ).
OlafTheViking Posted on Oct 13 2006, 12:22 PM
......ce hartie igienica folosesti, bre?
"Letea" ca se vede fibra :cry:
Aceasta postare a fost editata de alexie: 13 October 2006 - 12:33 PM
Postat 14 October 2006 - 11:22 AM
OlafTheViking, la Oct 13 2006, 01:59 PM, a spus:
Baietii astia cu scutire de armata !
Rog sa-mi confirme veteranii : Erau striatii pe centuri si pe curelele armelor?
P.S. :cry: Cureaua armei mele (Claudia, ce inseamna soarta omului..) se inmuia abea dupa o ora de "frecus" pe malul Borcei
Postat 14 October 2006 - 12:36 PM
Citeaza
P.S. A nu se confunda cu cea de la "garzile patriotice"! Aia da, era numai valulri valurele! :roll:
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 14 October 2006 - 12:40 PM
Postat 14 October 2006 - 09:18 PM
Probabil ca daca o lua pe langa gard nu mai incapea diorama in scrumiera, iar rusul n-ar mai fi fost rus.
O singura obiectie am frate Alexie (ca de la unul care a sarit multe garduri la viata lui ) Palma de sprijin are o pozitie nefireasca. Sprijinul fiind la capatul zidului, palma trebuia sa urmaresca forma zidului. Daca nu, trebuia sa se afle in intregime pe partea de sus a zidului.
Si ar mai fi ceva ... ... ... ...
Bafta!
Postat 14 October 2006 - 10:22 PM
crios, la Oct 14 2006, 09:18 PM, a spus:
Bafta!
(Se putea si prin zid, dar inca nu m-am dedat la blindate).
Nu ma feresc de critici 8-) , deci ...imi dai un PM?
P.S. Am incercat sa evit situatiile jenante dar....Serghei are dizabilitati la mana dreapta (dizabilitati din lemn de visin)