1-0-9, la 14 April 2018 - 10:46 PM, a spus:
Gino, salut ! Aici te-a deranjat cineva ?
Salut, daca tot ma intrebi, am sa-ti raspund, dar ma tem ca n-o sa-ti placa.
M-a deranjat, dar m-am straduit sa trec peste ca sa nu provoc aici discutii inutile. Insa cel mai tare ma deranjeaza atitudinea ta si a colegului tau de moderare.
Nu te supara, dar ce faci tu e de-a dreptul halucinant. TU si numai tu incepi discutia despre grupul promodelism, tu postezi screenshot-uri de acolo,etc si toate astea fara sa ti le ceara nimeni dupa care îi acuzi pe ceilalti parteneri de discutie (sper ca asta suntem) ca fac reclama la promodelism. Pai nu stiu daca ti-ai dat seama , dar discutia era despre acest forum. Un membru al acestui forum ti-a atras atentia ca are nemultumiri iar raspunsul tau e urmatorul : "ce-ai facut tu ma pentru forumul asta, ia du-te tu la promodelismul ăla nașpa daca nu-ti convine si nu te mai infiltra aici sa le faci reclama spionule care esti tu spion" SERIOS? Te-ai prins ca eu glumesc, dar EXACT asta ai spus doar ca cu alte cuvinte. Asta este atitudinea ta de moderator fata de un membru nemultumit.
Pai se pare ca tu nu intelegi un lucru simplu TU lucrezi pentru membrii forumului, nu ei pentru tine si colegul tau de moderare. Acest forum este format din membrii sai nu din moderatorii sai. Treaba voastra de moderatori este sa rezolvati probleme nu sa aplicati "sanctiuni si pedepse".
- ma deranjeaza porcaria asta cu "care este contributia ta la acest forum"? - E vreo normă de indeplinit? Sunt un cetatean de categoria a doua daca nu am minim 500 de postari. Sau 1000? Sau cat? Daca am 10000 de postari in care am vorbit numai prostii sunt mai valoros si mai bine tratat decat unul care are 3 postari dar spune lucruri bune? Am vazut discutii in care membri ai acestui forum intreaba pe altii "da tu cate machete ai postat aiciea ma de-ti permiti sa zici nu stiu ce?" Total aiurea si cum sa nu se intample astea cand iau exemplu tocmai de la moderatori. ASTA inseamna "pumn in gura" domnule moderator, cand in loc sa tratezi cu respect un membru al forumului pe care-l moderezi, tu il intrebi "da care-i contributia ta aici?"
- ma deranjeaza ca stergeti postari si nu lasati oamenii sa va raspunda atata timp cat nu va plac raspunsurile lor ci blocati discutiile profitand de faptul ca puteti. Foarte urat. De asemenea asta inseamna "pumn in gura"
- "sanctiuni si pedepse"? Nu va suparati dar voi pe ce lume traiti? Pe vremea lui Stalin? Pai nu ne puteti trata pe toti ca pe niste infractori sau ca pe copiii de la casa de corectie. Asta in timp ce tu si cu colegul tau puteti face orice ca pe voi nu poate nimeni sa va sanctioneze. Eu daca vorbesc despre artrmodelism, sau promodelism vii si zici ca fac reclama iar celalalt o sa vina sa-mi dea sanctiuni ca altceva nu stie sa faca. TU daca vorbesti despre promodelism fara sa te intrebe nimeni, n-ai nici o treaba, tu nu esti spion, tu nu faci reclama, tu poti sa-ti permiti orice. Moderatorii pot da raspunsuri monosilabice, pot sa fie offtopic, pot sa faca ce vor in general pt ca n-are nimeni ce sa le faca Etc, etc
- iti mai reamintesc o data - aici nu e vorba despre promodelism ci despre acest forum si nu inteleg de ce ai adus vorba despre acel grup, cum nu inteleg inversunarea ta de a prezenta acel grup in cele mai negre culori. Sau esti foarte marcat de vreo experienta traita acolo unde am inteles ca si tu ai fost membru mai mult de un an si asta nu te lasa sa dormi noaptea (povesteste-ne-o si noua sa stim), sau incerci sa manipulezi membrii acestui forum intr-un mod foarte urât. N-as fi continuat discutia asta despre promodelism, daca culmea, tu cel care ai deschis-o, ne acuzi pe noi ca-i facem reclama. Așa ca iti spun urmatoarele lucruri: acol onu sunt sanctiuni si pedepse, nu se sterg postari, sunt discutii aprinse inclusiv cu administratorul si moderatorii, dar oamenii se respecta intre ei, nu te intreaba nimeni care-i contributia ta, nu te trateaza nimeni superiorpentru ca e moderator. Si se dau premii multe si se posteaza machete multe. Iar screenshot-ul pe care l-ai postat tu e total aiurea si nu dovedeste nimic rau asa cum crezi tu. Acei sponsori la care li se face reclama platesc acea reclama in premii pentru membrii grupului. S-au laudat ca au dat cel mai mare premiu dat vreodata pt o macheta in Romania. Acolo in descrierea grupului scrie ca lista sponsorilor e deschisa, oricine poate fi sponsor si poate beneficia de reclama. Pe ce lume traiesti? E rusine sa faci reclama sau sa fii sponsor? Dimpotriva, acolo sunt oameni care se ocupa si isi dau interesul ca membrii grupului sa fie multumiti si sa castige premii si sa invete ceva. Desi tu te fortezi amuzant de tare sa tot spui ca nu si nu, de parca nu poate oricine sa-si faca cont acolo si sa vada si singur.
Daca tu pui screenshoturi de pe promodelism, inseamna ca si eu am voie nu? Sau numai moderatorii? Uite iti pun si eu atunci niste screenshoturi de acolo ca sa fii corect alta data cand vorbesti de ei. Dar asta NUMAI pentru ca TU ai inceput discutia . Altfel iti mai spun o data, aici nu e vorba despre promodelism ci despre acest forum si despre voi moderatorii. Asta e scuza ta "forumurile nu mai sunt ce-au fost"? Sau asta e scuza ta "promodelism e rău si naspa". Ăsta e raspunsul tau "dar tu cate machete ai postat aici"?
Acuma dupa toate astea ma astept la urmatoarele:
- sa-mi spui ca am intrat aici ca sa fac reclama la promodelism (cand tu ai inceput discutia despre acel grup iar eu nu am facut nimic altceva decat sa corectez impresia pe care tii tu mortis sa o lasi in legatura cu asta)
- sa ma intrebi cate machete am postat eu aici de imi permit sa spun ceva
- sa vina colegul tau sa-mi dea niste sanctiuni si sa ma pedepseasca pentru ca nu am fost baiat bun
- sa se stearga ce am postat sau sa se blocheze discutia (sau sa se stearga cu totul) pe motiv de reclame neautorizate facute de spionaj in favoarea fortelor oculte
- sa fiu banat in ultima instanta atat eu cat si colegul pt ca ne-am permis desi contributia noastra lasa de dorit
Iti mai spun inca o data - moderatorii lucreaza pentru membri forumului, nu invers, lasa aroganta si tampeniile gen "daca nu-ti place aici n-ai decat sa mergi la vecini" pentru ca esti pus aici ca s arezolvi probleme nu sa le faci si apoi sa ti se rupă, tratati oamenii ca pe niste adulti pentru care lucrati, nu ca pe niste infractori juvenili, tratati pe toata lumea in mod egal, si lasa promodelismul sau orice alt grup sau forum de modelism in pace ca nu ei sunt cauza problemelor acestui forum. Promodelism ar trebui sa te plateasca pentru ca fara sa vrei mai multa reclama cata le faci tu, nu le face nimeni. Si aia negativa tot reclama e stii cum se spune. In loc sa rezolvi problemele de aici si sa tratezi un membru nemultumit cu respect si cu solicitudine, tu te repezi sa-i vorbesti de rau pe altii si sa umilesti orice membru al forumului care dupa parerea ta nu si-a adus contributia atat de mult cat ar fi trebuit. Daca va intreb care este contributia voastra ca moderatori ce-o sa-mi spuneti, o sa-mi aratati topicul cu sanctiuni si pedepse? Asta-i tot ce stiti sa faceti? "Ia aminte sa tii minte" - uite ca fac reclama si la Bilomag Forte, deci cu siguranta incalc diverse reguli. Daca vrei, bineinteles. Daca nu, si tot continui sa spui "daca nu va placeti n-aveti decat sa mergeti altundeva", vei ramane aici tu cu colegul tau sa stingeti lumina si sa va dati sanctiuni unul altuia ca s anu va iesiti din mana.
Sunt convins ca aceasta postare te umple de bucurie, ia arata-mi tu acuma cum sta treaba cu democratia aici pe forum . Dar te rog numai sa nu mai vorbesti despre promodelism si sa nu ma mai intrebi cate machete am facut). M-ai intrebat daca m-a deranjat cineva, ti-am raspuns.
Aceasta postare a fost editata de Gino: 15 April 2018 - 07:36 AM