Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 01 April 2018 - 01:47 PM
De pe net, aprilie 2018
Postat 02 April 2018 - 07:39 AM
Iată că şi englezii au centenarul lor, cel al RAF, iar cei de la AIRFIX nu puteau rata ocazia (RAF Centenary: 1918 2018):
https://airfix.hornb...2YF2TE7/cr.aspx
https://airfix.hornb...2YF2TE7/cr.aspx
Postat 02 April 2018 - 02:07 PM
Ala e theodore roosevelt, un "erou" cu pusca mare...a omorat "omul" tot ce se putea...de la elefanti la triceratopsi , asta ca sa ne limitam la animale...
Pe de alta parte, al nostru, mult mai milos, dadea din bucata lui de paine, la aia mici :
Pe de alta parte, al nostru, mult mai milos, dadea din bucata lui de paine, la aia mici :
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 02 April 2018 - 02:08 PM
Postat 03 April 2018 - 06:01 PM
Citeaza
poza imi aduce aminte de o scenă din Jurasic Parc, cīnd un tip e mīncat de niste astfel de "dragalasi"!
Da ..Z... de fapt cred ca pe tov. gospodin " cucuveaua" , au facut-o mai degraba infuzie ca si cu pliculetele de ceai . Sa coloreze o leaca " fiertura" .
Altfel cam alogen si redundant fiind mai degraba scolit sa implementeze planul smecher a lui Gorby de a scoate Rusia din faliment ,pe socoteala occidentalilor ,( asemanator cu planul lui ceasca in privinta etnicilor germani ) , dar care i-a pleznit " ursului" atat de rau in fatza ca abia mai pridideste in zilele acestea GazPutin sa mai lipeasca niscai cioburi ( mai cu banda , mai cu scuipinol ) .
." Dragalasii" erau mai degaraba altceva . Sint " elita" ( vb. lui tradiceanu), slobozita dupa inchipuirea N.Koreeana de " geniul Carpatilor" , dupa ce se speriase ca incepuse sa apara o clasa de mijloc superioara si competenta , dar si neconforma .
" Elita " aceea la care se milogea Leantza : " _ De ce ma legati ma copii , ca eu v-am crescut " .
( restul fiind " Ce mai vor viermii astia" )
Postat 06 April 2018 - 09:47 PM
Îmi place că, la un moment dat, autorul articolului spune că J20 (ce nume, parcă ar fi brichetă)poate îndeplini misiuni sol-aer.
Sa bagi atata munca (de copiere)într-un avion ..."antiaerian" ?
Bine...hai că sunt rău.
Vorba aia : 保持健康.
Sa bagi atata munca (de copiere)într-un avion ..."antiaerian" ?
Bine...hai că sunt rău.
Vorba aia : 保持健康.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 06 April 2018 - 09:48 PM
Postat 07 April 2018 - 03:33 PM
Ei ce mai conteaza ca e sol -aer , sau aerosol ,sau rasol oricum nu se spune nimic nou sau de interes .Pare doar un articolas " la cheie" scris in nota propagandei comuniste *... si pus ... habarnam de ce ...
Din ce citesc in zilele acestea se pare ca sint mai tari la " sub-sol" ,cel putin in tara noastra ... si chiar sint curios oare a cui interese o fi incurcat de l-or fi depistat " pe radar"... abia sau taman acum . Ma refer la Wang cel Yang a lu " zbang" ala sau cum se numeste ...
---*Acesta este invizibil pe radar şi se poate compara cu celebrul avion american F-22 Raptor, un proiect īn care Pentagonul a investit sume uriaşe.
... asta in traducere cred ca ar veni > nu au reusit sa puna in practica cata informatie au furat si de la unii si de la altii si acum dupa ce au bagat o groaza de bani ,le-a iesit mai slab ca avionul yankeilor ... care deja dateaza de prin anii 90 si e bine-mersi ... mama-lor de imperialisti decadenti !
Dar cel putin pot avea si un motiv de satisfactie fiindca da si al lor "din aripioare"
... Rusii inca mai zic si acum ca astea nu " ie" bune , ca de fapt se vad pe radar daca te uiti din dunga ... ca le dau jos in 3 secunde ... ca ... semn ca pentru ei " strugurii sint inca acri" desi parca reusisera de curand sa tomneasca motorul ala pana la urma .
Sarmanii indieni , mie zau mi-e mila de astia... cica la un moment dat se gandeau chiar sa ia F-35
Din ce citesc in zilele acestea se pare ca sint mai tari la " sub-sol" ,cel putin in tara noastra ... si chiar sint curios oare a cui interese o fi incurcat de l-or fi depistat " pe radar"... abia sau taman acum . Ma refer la Wang cel Yang a lu " zbang" ala sau cum se numeste ...
---*Acesta este invizibil pe radar şi se poate compara cu celebrul avion american F-22 Raptor, un proiect īn care Pentagonul a investit sume uriaşe.
... asta in traducere cred ca ar veni > nu au reusit sa puna in practica cata informatie au furat si de la unii si de la altii si acum dupa ce au bagat o groaza de bani ,le-a iesit mai slab ca avionul yankeilor ... care deja dateaza de prin anii 90 si e bine-mersi ... mama-lor de imperialisti decadenti !
Dar cel putin pot avea si un motiv de satisfactie fiindca da si al lor "din aripioare"
... Rusii inca mai zic si acum ca astea nu " ie" bune , ca de fapt se vad pe radar daca te uiti din dunga ... ca le dau jos in 3 secunde ... ca ... semn ca pentru ei " strugurii sint inca acri" desi parca reusisera de curand sa tomneasca motorul ala pana la urma .
Sarmanii indieni , mie zau mi-e mila de astia... cica la un moment dat se gandeau chiar sa ia F-35
Aceasta postare a fost editata de dany: 07 April 2018 - 04:33 PM
Postat 10 April 2018 - 07:58 AM