1/48 PZL-24E RRoAF UPGRADE DIN RASINA
Postat 06 March 2018 - 10:43 PM
mamutel, la 06 March 2018 - 10:27 PM, a spus:
Nu am mare lucru de comentat.
- acestea sunt piesele din rasina pt macheta 1/48 a celor de la Mirage Hobby pt modificarea lor in varianta romaneasca.
- vom adauga masti pt cruci si numere sau alte inscrisuri
Pretul - rezonabil.
- acestea sunt piesele din rasina pt macheta 1/48 a celor de la Mirage Hobby pt modificarea lor in varianta romaneasca.
- vom adauga masti pt cruci si numere sau alte inscrisuri
Pretul - rezonabil.
Aproape ca mi-as dori sa o comiti si la 32 cu o conversie pentru kit-ul Silver Wings de PZL11C. II mai complicat, dar nu imposibil.
Florin
Postat 09 March 2018 - 09:07 PM
Bill, la 08 March 2018 - 09:50 PM, a spus:
Sers,
Excelent, pentru ce kit Mirage sunt?
Multumesc si spor,
Bill
Excelent, pentru ce kit Mirage sunt?
Multumesc si spor,
Bill
Pentru a fi mai usor de produs machetele de PZL- 24 sunt diferentiate intre variante doar de adaugarea de gondole la tunuri si de capotajul motorului, piese reprezentand radiatorul/-le de pe fuselaj, cupola si alte piese marunte. Pe aripi se vede clar ca este reprezentata varianta cu 4 mitraliere.
Aici gasiti pozate piesele de la toate variantele.
Recomand totusi varianta de PZL-24G.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 09 March 2018 - 09:10 PM
Postat 21 February 2019 - 11:36 PM
Desi trebuia sa deschid un topic nou o sa continui aici cu un build progress pentru macheta Mirage Hobby de PZL24 transformata in varianta PZL 24 E
Dupa cum se vede am folosit mansa si scaunul de IAR 80 1/48 si am adaugat o bucata de plastic la podeaua deja existenta
Dupa cum se vede am folosit mansa si scaunul de IAR 80 1/48 si am adaugat o bucata de plastic la podeaua deja existenta
Aceasta postare a fost editata de setal: 21 February 2019 - 11:38 PM