Imi cer scuze pentru inconvenienta si multumesc frumos pentru sfaturi!
Pagina 1 din 1
Convoi sovietic in desert
Postat 05 March 2018 - 08:41 AM
Interesanta idee, si destul de bine pusa in practica.
Ce as avea de circotit: masinile un pic prea inghesuite, cauciucurile curate ...ca noi, masinile la fel, desertul cam prea uniform in culoare (pina si tufele au culoarea nisipului!). Pentru un incepator e bine, dar, pe viitor tine cont de aceste sfaturi. Banuiesc ca treaba e pe undeva prin Afganistan, nu?
Succes pe mai departe!
Ce as avea de circotit: masinile un pic prea inghesuite, cauciucurile curate ...ca noi, masinile la fel, desertul cam prea uniform in culoare (pina si tufele au culoarea nisipului!). Pentru un incepator e bine, dar, pe viitor tine cont de aceste sfaturi. Banuiesc ca treaba e pe undeva prin Afganistan, nu?
Succes pe mai departe!
Postat 05 March 2018 - 01:36 PM
Multumesc frumos! La cauciuri aveti mare dreptate, dar nu prea stiu cum / cu ce "sa le murdaresc", la masini nu stiu daca e vina fotografiei dar am crezut ca le-am uzat/murdarit deja prea mult... Stiu ca sunt inghesuite, dar... am fost limitat de "cutie".... poza e facuta asa, dar de fapt ele sunt intr-un display case :)
P.S. Patratelele albe de sub TAB sunt de la banda dublu adeziva, se va "remedia" mai tarziu
P.S. Patratelele albe de sub TAB sunt de la banda dublu adeziva, se va "remedia" mai tarziu
Postat 06 March 2018 - 10:29 AM
Pe youtube sunt o multime de tutoriale in care iti arata cum sa uzezi si murdaresti machetele sau vezi aici http://www.cartula.r...73-www-tehnici/ .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1