Bücker Bü 133 YR- Heller 1/72
Postat 04 March 2018 - 01:01 PM
Revenind la Heller , e destul de bun īnsă sunt cāteva lucruri care puteau fi făcute mai bine . In primul rānd ca minus e faptul că roțile sunt turnate cu tot cu apărători, iar pentru a reprezenta un aparat care nu le avea vor trebui īndepărtate. In ce mod e cam greu de spus , eu ori voi copia in rășină o jumătate din roată urmānd să o multiplic ori voi copia niste roti de la un Bü 131 , asta rămāne de văzut cand voi ajunge acolo . Un alt neajuns al kit-ului e cockpit-ul care nu are detalii aproape de loc : scaunul e incorect , manșa e prea groasă iar tabloul de bord e prea mare in īnălțime. O alta chestie deranjantă e capota motorului care e dată din 3 bucăți și e destul de greu de lipit Si cel mai mare neajuns in opinia mea sunt decalurile. Lipseste īnscrisul de pe laterale capotei motorului, acel Bücker Jungmeister cu acel fond stilizat. Dacă la celelalte probleme se poate gasi o soluție relativ usor aici nu prea e nimic de facut.
Voi posta poze cu progresul de pānă acum .
Postat 05 March 2018 - 07:35 PM
Asta e de test
https://www.flickr.c...eposted-public/
Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 05 March 2018 - 07:55 PM
Postat 05 March 2018 - 09:46 PM
Pozele sunt limitate ca marime ....cred ca in jur de 200 kilo- o sa te atentioneze daca-i prea mare ( mai reduci dimensiunea pozei ).
Exact mesajul asta l-ai primit .
Postarea e limitata la 2 Mb.
Deci , mai multe poze - mai multe postari .
Aceasta postare a fost editata de busila: 05 March 2018 - 09:48 PM
Postat 05 March 2018 - 10:44 PM
Z-mare, la 04 March 2018 - 05:49 PM, a spus:
Z-mare e un pic cam complicat si nici talentul nu ma ajuta . Poate intre timp apare cel de la RS Models si "fur" de acolo. Stai sa ajung pana acolo.
Am mai progresat un pic dar editatul pozelor .....
Postat 06 March 2018 - 06:50 PM
Pentru a fi sigur ca raman acolo /se mulează bine le-am tratat cu Mr. Mark Softner Neo si cu Mr. Mark Setter Neo.
Sper ca am fost destul de explicit.
P.S. fără maestre ca abia mai lipesc 2 plastice din an in paști.
Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 06 March 2018 - 06:53 PM
Postat 06 March 2018 - 08:23 PM
Aici pare totul in regula
Aici mai trebuie slefuit , eventual refacuta gravarea.
Aici mai trebuie adauhat putin surfacer.
Imbinarea aripii la intradosul fuselajului mai trebuie corectata. Din pacate nu am poze inainte de chituire,au fost niste spatii de aprox. 0,5 mm
Scuzati pozele dar sunt facute la lumina artificiala....
Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 06 March 2018 - 08:25 PM