Citeaza
The decals are produced by a non-standard technology. Lower clear is on whole area of the decal sheet. We recommend you cut out each decal before you plenge it into water. Be more careful - don`t use sharp or hard tools. We recommend you use softer brush for placement of the decal. Use acrylyc clear for final coat of a complete kit rather then syntetic one. You can also use a preparation based on set and sol type. Use a part from decal sheet which you won`t need on your kit to test decal and clear on your old spare parts.
Are cineva experienta cu decaluri de acest fel si poate sa-mi dea unele sfaturi?
In principal ma intereseaza daca e sau nu bine sa folosesc Micro Set si Sol. Mesajul pare sa spuna ca da, dar la numarul de avertizari prezente acolo as prefera sa imi spuna cineva care a si incercat. In al doilea rand as vrea sa stiu daca sunt suficient de opace. Rondelele iugoslave contin mult alb si, pe extrados, vor veni peste un verde inchis. Nu stiu ce inseamna "non-standard technology" si am temerea ca o sa se intample ca la numerele galbene de pe decalul de bf-109E de la Parcmodels. Orice alte observatii pertinente sunt binevenite.
Aceasta postare a fost editata de Finn: 26 February 2018 - 11:48 PM