Nu prea mai am timp de pictat, însă și când mă enervez, nu mă las până nu mă descarc...artistic!
Mai jos, un proiect pe care am încercat să-l gândesc altfel. Bustul de la La Ruota del Tempo este draguț, mititel, dar parcă nu-mi venea să-l las singur. Am renunțat la titlul dat de producător, Prințesa Nabila, în favoarea unui personaj mitologic, Medeina, zeița lituaniană a pădurilor și a primăverii..
Am mai pus pe bază niște crenguțe, sugerând un colț de pădure. După ce le voi trece printr-o soluție de apă cu aracet, vor fi vopsite, iar mugurașii vor deveni...mugurași mai mici.
A ieșit o schiță, deocamdată, am multe de rezolvat .
Ca de obicei, am folosit pensule Winsor and Newton, seria 10 (0 și 2), acrilice Vallejo, Scale 75 și Jo Sonja, o paletă umedă. Am mai avut la dispoziție un ceai bun și o noapte albă. Plus vechea mea cameră foto, un Nikon compact și un radio londonez de muzică clasică (http://streema.com/radios/play/687). Compoziția va fi un cadou pentru o bună prietenă!
Am lucrat cu acceași metodă, primer negru, apoi am plecat de la culorile închise spre cele deschis. Încă mai sunt de definitivat o grămadă de elemente.
Spor și inspirație la proiectele personale!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 13 February 2018 - 09:51 AM