Forum Machete,Modelism,Hobby: Cumpar kituri noi in Timisoara - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cumpar kituri noi in Timisoara Caut kituri de avione, tancuri, elicoptere la o scara cat mai mare

#1 Useril este offline   blagaila 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 03-February 18

Postat 03 February 2018 - 05:11 PM

Salutare. Sunt nou in lumea machetelor. Sunt din Timisoara si caut sa cumpar de la cineva din Timisoara kituri de avioane tancuri sau elicoptere la o scara cat mai mare. Am mainile mari si cu cat e mai mare macheta cu atat mai bine. Astept oferte daca exista cineva sa aibe kituri noi in Timisoara. Va multumesc

#2 Useril este offline   cris109 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 27-February 10

Postat 05 February 2018 - 05:21 PM

Vezi postareablagaila, la 03 February 2018 - 05:11 PM, a spus:

Salutare. Sunt nou in lumea machetelor. Sunt din Timisoara si caut sa cumpar de la cineva din Timisoara kituri de avioane tancuri sau elicoptere la o scara cat mai mare. Am mainile mari si cu cat e mai mare macheta cu atat mai bine. Astept oferte daca exista cineva sa aibe kituri noi in Timisoara. Va multumesc

Salut! Exista un magazin de jucarii in Mall langa locul de joaca,au acolo machete, dar din pacate de la un singur producator.Pentru diversitate singura varianta e de pe internet.Spor sa ai !

#3 Useril este offline   kamov 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 11-July 11
  • Interests:blindate

Postat 06 February 2018 - 01:26 PM

am ceva kit-uri la scara 1/35 si 1/48 (vezi anunturile mele)

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi