Pagina 1 din 1
PzKpfw III Ausf.L și M Revell 1/72
Postat 02 February 2018 - 07:42 AM
Hehe, mulţumesc. Ideea e ca am înca vreo zece machete (blindate şi aero) la 1/72 şi-am zis că dacă tot am dat banii pe ele, aş face de bine sa le şi construiesc. Astea merg destul de uşor intre numerele revistei 1/16.
Apoi vor urma cele la 1/35 şi 1/48... Mi-am tot "promis" că nu mai cumpăr altele până nu termin ce am deja. Mai greu
Apoi vor urma cele la 1/35 şi 1/48... Mi-am tot "promis" că nu mai cumpăr altele până nu termin ce am deja. Mai greu
Postat 02 February 2018 - 07:57 AM
Nu mai cumperi ?!?!? Crezi ???
Omuleeee, grea boală, frate. Ştii care-i chestia interesantă ? Toți spun(em) la fel,dar nimeni nu respectă asta. Valabil tuturor celor "bolnavi" , de pe toate continentele locuite !😂
Cât despre "M" ăla mic de la Revell - şi eu l-am asamblat şi-l dețin undeva într-o vitrină Era criză de 1/35 prin magazine, iar eu intram în sevraj, deci era musai să iau ceva.
Omuleeee, grea boală, frate. Ştii care-i chestia interesantă ? Toți spun(em) la fel,dar nimeni nu respectă asta. Valabil tuturor celor "bolnavi" , de pe toate continentele locuite !😂
Cât despre "M" ăla mic de la Revell - şi eu l-am asamblat şi-l dețin undeva într-o vitrină Era criză de 1/35 prin magazine, iar eu intram în sevraj, deci era musai să iau ceva.
Postat 02 February 2018 - 07:55 PM
Mulţumesc pentru aprecieri, schemele de vopsire sunt cele de pe cutie, erau într-adevar cele cele mai interesante. Ca şi montaj, pot spune că au fost aproape lego, kiturile de Pz III, Stug 40, Nashorn, Tiger si Tiger II (cel puţin pe astea le am eu) sunt facute cu matrite noi, dupa anul 2000 şi au detalii foarte bune. Pentru amănunte, e de studiat cronologia Scalemates şi eventualele review-uri. Le-am asamblat printre picături, prioritate are tancul ce vine cu revista.
Ce am facut pentru îmbunătăţire a fost sa găuresc ţevile tunurilor şi eşapamentele, să adaug mânerele trapelor din faţă (ceva sârmă de cupru) şi antenele (o parte despletită din firul de sigilare al contorului de curent - e elastic şi are grosimea potrivită).
Cât despre cumpărat, momentan incerc să mă abţin sa comand Panther-ul cu interior de la RFM (http://www.hobbydior...product_id=2722). Am Bergetigerul de la RFM şi am citit doar lucruri bune despre celelalte kituri. Rămâne de văzut daca voi reuşi să mă abtin.
Atâtea kituri de construit, atât de puţin timp liber...
Editare - am adăugat şi câte o greutate de 5 grame (de la vulcanizare) în interior, să nu-mi zboare din mână în timpul construcţiei
Spor tuturor!
Ce am facut pentru îmbunătăţire a fost sa găuresc ţevile tunurilor şi eşapamentele, să adaug mânerele trapelor din faţă (ceva sârmă de cupru) şi antenele (o parte despletită din firul de sigilare al contorului de curent - e elastic şi are grosimea potrivită).
Cât despre cumpărat, momentan incerc să mă abţin sa comand Panther-ul cu interior de la RFM (http://www.hobbydior...product_id=2722). Am Bergetigerul de la RFM şi am citit doar lucruri bune despre celelalte kituri. Rămâne de văzut daca voi reuşi să mă abtin.
Atâtea kituri de construit, atât de puţin timp liber...
Editare - am adăugat şi câte o greutate de 5 grame (de la vulcanizare) în interior, să nu-mi zboare din mână în timpul construcţiei
Spor tuturor!
Aceasta postare a fost editata de Mannlicher: 02 February 2018 - 08:06 PM
- ← T-55
- Blindate
- M3A1 Stuart →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1