Pagina 1 din 1
PZL-11F Silver Wings 1/32
Postat 26 January 2018 - 12:20 PM
Foarte frumos
Mentiune speciala: ai reusit sa reprezinti,dupa poza originala, pana si locul unde a fost cocarda tricolora pe aripi extrados/intrados si a fost stearsa la aplicarea insemnelor "Crucea lui Mihai".
Un detaliu demn de toata lauda.
Inca odata BRAVO
Mentiune speciala: ai reusit sa reprezinti,dupa poza originala, pana si locul unde a fost cocarda tricolora pe aripi extrados/intrados si a fost stearsa la aplicarea insemnelor "Crucea lui Mihai".
Un detaliu demn de toata lauda.
Inca odata BRAVO
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 26 January 2018 - 12:25 PM
Postat 26 January 2018 - 07:39 PM
Foarte frumos Mr32 ! Felicitari !
Verdele de pe aripi se doreste a fi alta nuanta ( mai deschisa) decat cea de pe fuselaj ; ceva italienesc poate , sau ceva din gama Rlm 63 , Ikarol ... ?
Te rog detaliaza putin schema de vopsire . ( eu unul nu mai sint demult la curent cu ultimele descoperiri in materie de camo-uri romanesti ) .
Verdele de pe aripi se doreste a fi alta nuanta ( mai deschisa) decat cea de pe fuselaj ; ceva italienesc poate , sau ceva din gama Rlm 63 , Ikarol ... ?
Te rog detaliaza putin schema de vopsire . ( eu unul nu mai sint demult la curent cu ultimele descoperiri in materie de camo-uri romanesti ) .
Aceasta postare a fost editata de dany: 26 January 2018 - 08:07 PM
Postat 26 January 2018 - 09:06 PM
dany, la 26 January 2018 - 07:39 PM, a spus:
Foarte frumos Mr32 ! Felicitari !
Da, verdele de pe aripi, este verde italian, un pic modificat cu o nuanta de galben in el. Schema initiala este schema in culori britanice. Nu exista suficiente dovezi pentru culorile folosite pe PZL-urile F, asa ca am mers un pic orbeste. Pana la o dovada irefutabila, ii OK.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1