Mulțumesc , prieteni , pentru aprecieri și sfaturi !
Z-ule , īn continuare sīnt o cizmă prăpădită cīnd e vorba de poze...Am două "săpuniere", un Nikon și-un Canon, iar pozele sīnt făcute cu...telefonul !!
"Mărește puțin distanța focală la obiectiv" . Da. Sigur . Adică , īn romānește , să fac ce ?? Că eu nu pricepui nimic.
Cīt despre transparențe, mda, teoria o știu, practica mă ucide...Adică : mi-e tīrșă rău să dau cu ceva pe transparențe, să nu cumva să le stric !! Bine , la farurile de aripă nu prea ai ce greși , sīnt simple , se pot șlefui fix așa cum zisei matale. Adică puse pe aripă din prima , nivelate, și restul. De obicei chiar așa fac, apoi le maschez și le mai curăț nițel la sfīrșit. De obicei. Acum , am uitat de ele. Complet. Abia cīnd am făcut primele poze "de final" am remarcat că le-am uitat !! Și le-am pus la final. Nu-i bai , stau frumos īn locașul lor, care a și avut o formă aparte ,și nu ies afară din aripă. Aaa , nu sīnt lipite ! Stau la locul lor prin simpla presiune,atīt de bine se potrivesc.
Eu cred că mi se īntīmplă să uit diverse, deoarece trece prea mult timp de cīnd īncep un kit , și pīnă-l transform īn machetă.
Sau a dat naibii scleroza peste mine...
SĂRBĂTORI CU BINE, PAȘTE FERICIT ȘI MULTĂ SĂNĂTATE DRAGI PRIETENI !!