KIt-ul e foarte vechi, cred ca din selocul si mileniul trecut! , a fost achizitionat undeva prin 1998, nu mai stiu sigur. Producator Academy.
Cutia contine:
- cinci rame cu 270 de piese, din care 27 nu se folosesc. Plasticul este gri deschis, foarte bine injectat, gravare in negativ, dar fara nituri, bine centrat fara prea multe bavuri. Din pacate interiorul fuselajului si unele piese, sunt pline de "cepuri de extractie" (parca asa se numesc), ce trebuie indepartate/chituite/slefuite. No problem.
- patru rame cu partile transparente, 31 de piese, din care 8 nu se folosesc. Din pacate, injectia nu e tocmai e buna, se vad valurele de la injectie (moar), iar piesele sunt putin grosute.
- o foaie cu decaluri pentru doua inmatriculari: Memphis Belle si Miss Ouachita. Am ceva emotii, avind in vedere vechimea decalului, sper sa nu fie nevoie de alt set.
- instructiunile de montaj sunt cam simpliste, dar OK. Culorile sunt date in de numiri generice, pentru piesele marunte si in cod Federal Standar, pentru culorile de camuflaj.
Extra, un set de patru coli de PE de la Eduard, din acelea vechi, achizitionate in aceeasi perioada
si un set de masti, La fel de batrine, tot de la Eduard. Sper sa le mai pot folosi.
Sper sa vina, in timp util, si setul de motoare, prin bunavointa lui Xaba.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 23 January 2018 - 11:30 AM