Cu toate ca ceva despre asta am mai vorbit cu ceva ani in urma.De aceea nu am putut interveni, deci imi pare rau ca nu s-a putut mai devreme.Stiu ca se spune ca este usor sa dai sfaturi cand stai cu burta pe informatii, dar nu intotdeauna este asa. De exemplu in cazul meu nu pot posta desene originale, foto sau documentatie, dar pot in schimb posta ceva ce deja este munca mea.Aici s-ar cam incadra aripa (care nu e completa si nici nu stiu daca mai am timp sa ma ocup de ea), capota motorului (la care nu exista desene originale), cupola cu windshield-ul, coama, bechie, tren de aterizare (capacele) si ar mai fi maruntisuri.Asta nu inseamna ca o sa ma apuc sa le postez, cu am mai spus pe aici, e lumea plina de oportunisti.Dar pot sa dau sfaturi, depinzand doar de dvs daca le luati in serios sau nu.Cu stima.
PS: O sa pun un desen "deformat rau" intentionat. Unde este sters sunt "puncte fierbinti". Si da este la mine pe perete :)
Edit: Nu stiu de ce dar mie postarile mi-le incurca rau. Am incercat sa editez textul dar nu ma lasa. Alex ce se intampla?
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 21 December 2019 - 06:25 PM