Rommel/16
Postat 06 October 2006 - 09:24 PM
A sosit proaspat pe cai auto prin amabilitatea fratelui FlyBoy si pentru ca aveam mancarimi la deste am si facut cateva teste de asamblare
Figurina este de tip "caracatita" adica dotata cu multe brate. Producatorul a prevazut doua pozitii adica cu mainile la spate si respectiv cu mainile in fata tinand binoclul.
Eu am ales o alta combimatie de maini asa ca a iesit una pe fata, una pe dos.
Detaliile sunt excelente.
Pozele insa ... nu prea .
Partea cea mai grea am facut-o. Mai ramane sa slefuiesc chitul prin locurile pe unde l-am pus si sa-l vopsesc pe Rommel.
Bafta!
Figurina este de tip "caracatita" adica dotata cu multe brate. Producatorul a prevazut doua pozitii adica cu mainile la spate si respectiv cu mainile in fata tinand binoclul.
Eu am ales o alta combimatie de maini asa ca a iesit una pe fata, una pe dos.
Detaliile sunt excelente.
Pozele insa ... nu prea .
Partea cea mai grea am facut-o. Mai ramane sa slefuiesc chitul prin locurile pe unde l-am pus si sa-l vopsesc pe Rommel.
Bafta!
Postat 07 October 2006 - 09:35 PM
Ceea ce am facut nu mi-a luat mai mult de trei sferturi de ora. Mainile, capul, sapca (cele doua bucati), gulerul cu partea din camase care se vede, nu sunt montate ci au doar o picatura de lipici cat sa stea, dar suficient sa fie desfacute usor pentru a fi vopsite bucata cu bucata. Totul a fost montat pentru "inspectie". Mai am de facut doua modificari minore la maini.
Este o figurina usor de montat dar care necesita atentie mare la vopsit pentru ca altfel ... pacat de detalii. Mai trebuie sa mai fac ceva munca de documentare inainte de a continua figurina si mai are nevoie si de un postament corespunzator la care cu siguranta am sa folosesc metoda folosita de fratele Alguhan (lemn + piulita de transport), metoda pe care am s-o extint la toate figurinele de acum inainte.
Bafta!
Este o figurina usor de montat dar care necesita atentie mare la vopsit pentru ca altfel ... pacat de detalii. Mai trebuie sa mai fac ceva munca de documentare inainte de a continua figurina si mai are nevoie si de un postament corespunzator la care cu siguranta am sa folosesc metoda folosita de fratele Alguhan (lemn + piulita de transport), metoda pe care am s-o extint la toate figurinele de acum inainte.
Bafta!
Postat 08 October 2006 - 08:48 AM
Heil Crios!
Foarte interesant! Mai lucrez si eu din cand in cand cu papitzoi 1/72 pt. zburatoare. Le tai in bucati si le reasamblez conform ''cerintelor''. Da' sunt prea mici...
Cu ce il lipesti? Ca ai mei sunt din plastic d'ala de ''galeata'' si...
Numai bine!
Gopo
Foarte interesant! Mai lucrez si eu din cand in cand cu papitzoi 1/72 pt. zburatoare. Le tai in bucati si le reasamblez conform ''cerintelor''. Da' sunt prea mici...
Numai bine!
Gopo
Postat 08 October 2006 - 12:58 PM
gopo, la Oct 8 2006, 09:48 AM, a spus:
Numai bine!
Gopo
Numai bine!
Gopo
Eu lucrez 1/72 doar ocazional... Chiar extrem de ocazional si nu fac modificari la figurine din plastic de galeata. Olaf face modificari, dar minore tocmai pentru ca "plasticul de galeate" nu se lipeste. Poti folosi cianoacrilat sau ate produse miraculoase care "lipesc" PVC, dar vei optine o propteala nu o lipitura in adevaratul sens al cuvantului.
Pentru figurine mai mari (1/48,1/35, 1/32, 90mm, 120mm, 200mm, etc.) posibilitati sunt multiple. Mai mult chiar - poti face dintro-o sarma o figurina.
Asta e in lucru:
Bafta!
Postat 16 October 2006 - 08:42 PM
alexie, la Oct 16 2006, 09:25 PM, a spus:
crios fii indurator si spune-mi ca luminita din ochisorii tanchistului este de la blitz :cry:
De la blitz? Unde ai vazut tu blitz la mine? :-? Nici o umbra sau luminita , sclipire sau ce vrei tu nu este natural acolo. Totul este din vopsea si lac.
Bafta!