Știu că obiceiul este să descrii nițel kitul și cât de bun sau ne-bun este, da' eu n-o să fac așa ceva. În primul rând, e primul kit pe care îl fac, așa că de unde să știu EU cât e de reușit?
Nu am lipit încă nimic, doar am potrivit alea ca să văd cum stă treaba. N-am idee dacă se potrivesc bine, ok-ish sau meh...E o nervură pe prova, habar n-am dacă e bavură de la turnare sau așa trebuie să vină. Da' încet-încet îi dau de cap. A se remarca dimensiunile colosale ale monstrului.
Mă cuprinde groaza când mă uit pe culeele alea și "văd" chestii (aiurea, cel mult ghicesc, că de văzut...) pe care nu numai că ar trebui să le montez, da' să le și vopsesc, maschez, etc.
Zis iz going to be fun!
Ca de obicei, trei sferturi din materiale nu le am. Stau mai bine la capitolul scule de data asta, dar tot îmi lipsește o lupă bună și îndemânatică și o menghinuță pe care s-o folosesc drept al doilea set de mâini. Conform obiceiului, șmecheriile lipsă (în principal vopsele, dar și putty, lupa și menghina de care ziceam, o pensetă de-aia dibace care stă închisă singură și niște bandă de mascare Tamyia) au fost comandate în Germania și aștept să vină. Din ce-mi dau seama, nici n-au plecat așa că așteptarea o să fie destul de lungă. Evident, pe plan local îmi ia jumate de oră să explic ce vreau, doar ca să mi se răspundă că n-au auzit de așa ceva, d-apoi să și aibă.
Aceasta postare a fost editata de buntzi: 12 January 2018 - 08:18 AM