Postat 28 June 2018 - 12:19 PM
Mulțumesc de aprecieri. Ca să fiu sincer, m-am mai uitat nițeluș pe net în cautare de "următorul" dar până acum nu mi-a făcut cu ochiul nimic.
Am reținut chestia cu boaba de clei pe sticlă ceva și luat cu acul, da asta ar fi evitat (cea mai mare parte din) mizeria de pe geamuri.
Scara e foarte ticăloasă, toate balustrăzile sunt firave de tot, abia am reușit să le decupez de pe culee. Unele au trebuit reparate deja din faza aia, deci na...Și îmi reiterez plângerile față de unele componente, gen dublurile alea de la borduri făcute jumi-juma pe parapet și punte în loc să fie pe una singură dintre piese, sau colacii de salvare "tipăriți" pe pereți în loc să fie piese separate. Că nu e ca și cum n-ar fi făcut "puricei", luminile de pe catarg sunt piese separate (care au trebuit vopsite în 2 culori, că deh...) deci se puteau face și colacii la fel ca să poată fi vopsiți frumos în roșul lor caracteristic.
În fine, apă sub pod.
Am comandat o cutiuță de protecție din acrilic, să nu-l umple praful prea tare și să-l pot căra în siguranță când o să mă mut.