Mulțumesc domnilor de aprecieri.
Acea "țesătură" folosește la printarea cât mai bine a modelului.
Poți seta tu fiecare pilon sau să fie generați automat. Până mai prind experiență
cu această imprimantă, las generarea lor automată, eu modific doar punctul de contact de la 0,6 mm cât e default
la 0,5 mm. Fac acest lucru deoarece având detalii foarte mici punctul de prindere poate fi mai mare decât detaliul
și la scoaterea lor poți pierde detalii (ex: semnalizatorul de pe spate la autobuzul TV 20, chiar pe el e generat un punct de prindere)
Pun o poză cu autobuzul printat, dar fără geamuri. O să vezi unele detalii îndoite. În acest caz ele s-au îndoit după spălarea în alcool izopropilic, când
am început să-l usuc cu un foehn. Practic s-au îndoit deoarece sunt foarte subțiri.
Dar același lucru se poate întâmpla în timpul printării dacă nu există acei stâlpi ce formează "țesătura"
Iar cel mai rău lucru ce se poate întâmpla dacă nu sunt suficienți piloni de sprijin, este, desprinderea printului sau bucăți din el, care vor cădea în cuva cu rășină
și până să observi acest lucru faci deranj mare. Se poate ca rășina să se reverse în afara cuvei și să intre sub ea, acolo unde vine raza laser.
Sper că a am explicat cum trebuie.