P-38 Lightning Beautiful Lass 99 - Kit Heller 80273 1/72
Postat 15 April 2018 - 03:35 PM
Ti-a iesit foarte frumos, asta e modelul meu favorit de P-38 (cu motoarele ascutite).
Am facut unul la fel acum multi ani, imi amintesc ca nu am reusit sa-i dau de cap cu greutatea in bot si ramasese cu o proptea din plastic transparent, tras la cald, sub profundor...
Foarte reusite si pozele ! Cu ce ne vei delecta in continuare ?
Am facut unul la fel acum multi ani, imi amintesc ca nu am reusit sa-i dau de cap cu greutatea in bot si ramasese cu o proptea din plastic transparent, tras la cald, sub profundor...
Foarte reusite si pozele ! Cu ce ne vei delecta in continuare ?
Postat 16 April 2018 - 09:27 AM
Da , felicitări și de la mine ! Ai scos foarte frumos Lightningul, deși kitul Heller nu-i chiar grozav. Diferența de nuanță īntre cele două seturi de poze este teribilă, chiar că par două machete diferite. Eu la poze īnsă nu am a comenta sau sfătui , sīnt un caz irecuperabil
Eu am J-ul de la Dragon , "īmbuteliat" de Italeri , care-i mult mai detaliat , dar cu o potrivire a pieselor cel puțin aproximativă , am citit că necesită tot atīta chit cīt plastic are
Spor īn continuare cu proiectele īncepute !
Sorin
Eu am J-ul de la Dragon , "īmbuteliat" de Italeri , care-i mult mai detaliat , dar cu o potrivire a pieselor cel puțin aproximativă , am citit că necesită tot atīta chit cīt plastic are
Spor īn continuare cu proiectele īncepute !
Sorin
Postat 16 April 2018 - 01:11 PM
Multumesc Dakian - am vazut si eu ultima ta macheta
- e profi - are finisari si efecte deci se vede mina maestrului .
Referitor la discrepantele din pozele mele - asa au iesit ; evident ca lumina ,
sculele si operatorul sunt in cauza .
Toate cele aferente subiectului si postate pina ieri sunt facute pe masa de lucru , de obicei seara
la lumina artificiala combinata : lampa de lucru cu lupa [ flurescenta ] + lampa
suplimentara [ LED ], asa au aparut culorile alterate , prea inchise si cu umbre.
Ieri le-am facut la lumina zilei cu lumina indirecta - si au iesit aproape toate
tot cu culori alterate - dar cu nuante mai deschise decit cele reale.
Deci nu se vad culorile reale nicaieri desi ar fi o exceptie - poza cu extradosul
e mai aprope de nuanta reala.
Iti doresc mult spor la machetit ,
Cu stima
- e profi - are finisari si efecte deci se vede mina maestrului .
Referitor la discrepantele din pozele mele - asa au iesit ; evident ca lumina ,
sculele si operatorul sunt in cauza .
Toate cele aferente subiectului si postate pina ieri sunt facute pe masa de lucru , de obicei seara
la lumina artificiala combinata : lampa de lucru cu lupa [ flurescenta ] + lampa
suplimentara [ LED ], asa au aparut culorile alterate , prea inchise si cu umbre.
Ieri le-am facut la lumina zilei cu lumina indirecta - si au iesit aproape toate
tot cu culori alterate - dar cu nuante mai deschise decit cele reale.
Deci nu se vad culorile reale nicaieri desi ar fi o exceptie - poza cu extradosul
e mai aprope de nuanta reala.
Iti doresc mult spor la machetit ,
Cu stima