Pagina 1 din 1
MONGOLS GOLDEN HORDE
Postat 28 November 2017 - 08:11 PM
Mai usor decit la 1/35,pentru ca fiind la gramada merge vopsit si ceva mai putin detaliat daca nu doresti sa insisti foarte mult.Daca erau 4-5 figurine,nu ar fi fost chiar atit de greu si poti intra mai mult in detalii,dar a fost greu din cauza numarului lor mare.Chiar si la o vopsire nu foarte detaliata consuma mult timp.
Postat 30 November 2017 - 06:12 PM
Eu m-am straduit,nu le-am tratat superficial.Din pacate cu detaliile ar mai fi o chestie.E vorba de plasticul pe care nu prea adera vopseaua.Am cautat o solutie pentru ca vopseaua sa prinda suficient de bine,ca sa nu lucrez degeaba.I-am dat doua feluri de grund,primul care sa pregateasca suprafata pentru al doilea.Primul nu a acoperit foarte tare detaliile,dar al doilea,spray grund de la Vallejo dat in aproape trei straturi(chiar daca mai subtiri),cam da.Asa ca din pacate,am mai pierdut din detaliile care intr-adevar sint bine realizate.Nu inteleg de ce cei de la Zvezda,n-au folosit o formula de plastic usor de vopsit.Am inteles,ca ultimele kituri aparute,cele mici,de citeva figurine ar avea un alt tip de plastic pe care vopseaua prinde mai bine.
Postat 30 November 2017 - 09:04 PM
M-ai inteles gresit...sunt convins ca te-ai straduit,dar am vrut sa-ti sugerez sa le aplici ceva wash-uri controlate pt evidentierea detaliilor,exact aceasi tehnica -mancatoare de timp,intr-adevar- ca la 1/35[culori baza,wash,dry-brush cu high-lights]:http://www.cartula.ro/forum/topic/11626-hoarda-galbena/.
Aceasta postare a fost editata de dani: 30 November 2017 - 09:04 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1