Forum Machete,Modelism,Hobby: ce cocarda? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ce cocarda?

#21 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 04 October 2006 - 11:01 PM

M-am jucat nitel in Photoshop, si am facut urmatoarea poza...
Sus inmatriculare britanica, la mijloc peste alb revopsit cu galben, iar jos e rezultatul conversiei la A/N, film ortocromatic.

Conversia ortocromatica e 'rapida', nu respecta curba reala foarte bine, dar e suficient de corecta pentru a explica poza.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Strutter_A8778_rom_otho_com.jpg

#22 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2974
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 05 October 2006 - 08:45 PM

Interesant. mersi mult gabi pentru ajutor.

#23 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2974
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 06 October 2006 - 07:42 PM

Astazi m-am uitat prin revista Modelism la articolul despre Strutter si am afla urmatoarele: armata romana a primit avioane Strutter din doua tari. Din Franta construite in licenta avand seria 5000-6000 si din Anglia cu seria 8000-9000.
La pagina 10 din revista sunt niste poze interesante,in prima si cea mai mare care se intinde pana pe pagina 11 apar un sir de avioane dintre care primul are pe aripa cocarda cu rondeau din mijloc deschisa la culoare iar cea din exterior o culoare mai inchisa cea ce inseamna ca este modelul traditional. In poza de deasupra (cea in care apare un pilot in carje) pe aripa apare cocarda cu rondeau de la exterior deschisa la culoare si inconjurata intr-o linie subtire ca in poza postata de mine. Avand in vedre ca in poze apar 2 nuante diferite la cocarde asta ar putea insemna ca avioanele Strutter folosite de armata romana sa fii purtat 2 cocarde diferite: cea clasica si cea cu rosu la mijloc cum a iesit din reconstituirea facuta de Gabi.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi