Tot gandindu-ma ce sa incep acum ca am terminat Texanul, am hotarat ca trebuie sa fie tot ceva din categoria American-heavy-metal-radial-badas$.
Din punctul asta de vedere, o bruta mai mare ca Thunderbolt-ul nu cred ca poate sa existe.
Nu stau sa mai descriu avionul asta, ca doar stiti despre ce fel de marfa este vorba. O bestie. Genul pe care ori il iubesti, ori il urasti. Eu l-am urat mult timp, dar acum a ajuns sa-mi placa, asa mare si slut cum este el. Atat de mult incat am vreo 5 cutii cu cazane de-astea neincepute:)
Im doresc de mult sa fac si eu un kit Tamiya, sa vad si eu cum este o minune d-asta de se asambleaza singura...plus ca singurul Thunderbolt din colectia mea (asta, adica) l-am facut cadou celui mai bun prieten (da Coiardane, despre tine este vorba )...prin urmare, in conditiile astea, alegerea a venit aproape de la sine.
E vorba de kitul 1/48 P47 D Razorback al celor de la Tamiya...considerat a fi un fel de minune la scara planetara (daca nu chiar galactica) a machetelor din plastic injectat.
Plus cateva imbunatatiri la pachet, ca sa nu fie totul chiar atat de simplu...gen setul photoetch de la Eduard, setul de tevi de mitraliera de la Master, etc.
Asa in cutie plasticul arata absolut minunat. Calitativ pare sa fie la ani-lumina fata de ce am mai facut eu pana acum.
Cam asta e povestea.
Vom vedea ce-o iesi:)
Aceasta postare a fost editata de RocknRolla: 01 November 2017 - 02:52 PM