Da, e un melanj de diferite caracteristici... Ce spuneam eu e ca nu se poate face direct din cutie. Nu stiam ca stiai asta, eu credeam doar ca ajut...
Cat despre culoarea maro, m-am tot uitat aici
http://mig3.sovietwa...g3/ruman2b.html pana au inceput sa ma doara ochii, dar nu am gasit nici o dovada concludenta ca ar fi ceva maro pe acolo. E murdarie, ceva decolorare, urme de bocanci, scurgeri, fum, (ueazeringu ala asa de mult ravnit... :roll: ) plus in poza din spate aripile sunt cam lucioase si reflecta fuselajul si elicea (care face aripa sa para cu pete de o alta culoare), dar tare mi-e greu sa vad maro pe undeva, cu toate ca mi-ar place si mie. Eu sunt inca foarte circumspect. In mod sigur, nu as putea trage concluzii transante in orice sens.
In fine, nu e prima data cand un profil color facut cu maiestrie "fura mintile" si incetoseaza gandirea. Nu zic ca tu suferi de asa ceva, zic doar sa ai grija pentru ca ochiul vede, inima cere...
Cand te referi la bord, de ce crezi ca ar fi vreum motiv sa fi fost diferit?
Fa-l asa cum sunt si alte miguri (cum e cel restaurat din pozele de pe situl lui Massimo) si daca te contrazice cineva, spune-le "dovada, dovada!"
HTH
Radu