Salutare si multumesc mult pentru interes.
@Longinus: sunt bucuros ca ti-a placut. Asa cred si eu, ca vopsirea a salvat modelul pana la urma. Unele defecte pur si simplu mi-a fost imposibil a le remediez. Daca vezi modelul complet din perspectiva dorsala paralela cu axa, o sa observi ca e putin curbat spre dreapta... n-am avut ce sa-i fac. Dar a fost un exercitiu bun pana la urma, care m-a ajutat la capitolul experienta.
@Dakian67: Multumesc, Sorine! LaGG 5 au si ele scheme foarte interesante, intr-adevar! Am vazut un 1/48 la Eduard care imi face cu ochiul de ceva vreme... dar pur si simplu nu am timp. Mi-ar placea foarte mult si un YAK-3. Eu n-am reusit niciodata sa ma decid care scara este cea mai potrivita pentru mine. Am cumparat dupa subiect. Marea mea problema aici, in Caraibe, este ca imi vine foarte greu sa gasesc marcaje romanesti. Cocardele sunt relativ usor de facut cu masti, dar crucea regelui Mihai cere prea mult efort. Asa ca am cumparat ce am gasit: RS Models 1/72 Heinkel 112B (Lascu), Special Hobby 1/72 IAR37 si IAR38. Incerc sa fac rost si de un PZL (cei de la IBG au lansat unul dar e PZL 42). O sa vin in vizita in tara in 2019 si atunci o sa-mi cumpar cateva foi cu decaluri.
Mult succes si tie si astept sa vad LaGG-ul tau!
Cu prietenie,
Gabriel
Aceasta postare a fost editata de GabrielS: 29 July 2017 - 12:59 PM